OCGN SH討論區(14)之 永續永夜

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
就4個月
4個月好短姐
我上年買落
上年好短姐
Hi 我返黎喇
我絲 歡迎返黎
off topic 一問,bb有無持有ocgn股份?
reddit 好友講過晒d point, 無乜新野
連crypto都升天啦
都唔知講咩好了屌個人突然好負,可能因為手上持股全部柒柒下
全倉紅 之前放咗tsla結果琴晚飛天
媽啊!!!為何結果不是我想像的一樣
理性上明白,但都會有調整唔切心態嘅時候嘅,之前閪冧大家一齊跌都冇咁難挨,依家納指破頂,crypto又升災,自然多啲嘢諗
其實bb有幾多%ocgn?
只係純粹係合作關係所以有股份?
開頭有諗過bb係咪想食左ocgn建立美國勢力
好似之前有個news 係offer preferred stock 俾BB
但turn down 左
比bb offer 好過啦
睇返ocgn 隻孤兒眼藥受眾都唔算多人(雖然可能有機會囉老美funding)
但如果呢次疫苗成功,bb一定再會借ocgn建立品牌,咁先係賺大錢
老美醫療成本太高,多啲優質廉價既咖喱藥入老美市場有得做
疫苗成功就攪好左個track record
Ocgn 如果係sell 平價賣美洲市場,都係前途無限嘅
不過呢啲都係股東既confirmation bias
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞