細佬條女屋企開價禮金要150萬

715 回覆
1243 Like 71 Dislike
處女,我會俾
成日聽啲人咁講真係好撚好笑
外母大人,請問你想收we7 定alipay?
結咗婚之後應該諗點分你細佬身家
咁咪搞撚到大左先結囉 好急咩
就算大唔到肚 瘋狂中出呢下都賺夠
中出左搞大佢
150 都唔使比
我有個舊同事都係咁,
老公窮到儂,
每日兩份工,
每晚訓得4個鐘,
波鞋着到穿曬窿,
返工帶飯無錢同同事出街食,
但就儲錢同老婆同個女去日本旅行俾佢狂打卡掃貨,
老公生日老婆送個扭糖機俾佢,
我地個個都話DLLM 個老婆買部機返黎擺明送俾自己玩,
正路老公對返工鞋着到穿窿送鞋都好基本啦下話?(係真係見到入面隻穿窿襪,i.e. 平時返工見到佢腳指)
重點係佢老婆肥過豬西,
老公瘦到得棚骨

樓豬結咗婚未
你舊同事可能係我frd
d野8成似

要今日開始扑定,一日一次快既8.22年就夠數,叫定你細佬而家開始食軟飯日日扑嘢,食軟飯夠8.22年再返工,扑嘢好高運動量好辛苦ga,如果有時間就一日扑多幾次,咁可以早啲夠數
食餐飯幾千蚊
手袋每個月一個幾皮野
最緊要你弟婦點睇佢自己老豆老母咁對自己老公先?
如果弟婦係無辜既話,
索性叫細佬同弟婦同居唔洗結啦,
如果個弟婦係同意佢屋企人搶自己老公錢既話,
咁呢個女人都唔係爲自己老公着想啦。

btw,你屋企都幾有錢

過30過扑就扑咩20幾日日幾q都死啦
呢D情況一向都係中出大肚再講禮金問題
前提係佢地兩個真係企到最後既話
賣女唔緊要,唔洗旨意以後見得返個女,個女賣到去個邊做乜都唔好過問
禮咩金 2021年啦
賣女咩
咁恐佈咁都撞到?

買曬兩隻色我唔知呀...

幾個朋友呢幾年結婚都唔多過幾萬
古時因為交通不便,條女嫁左去男方可能真係一世都見唔返,再加上以前農業社會少左個manpower ,叫做俾筆錢當賣走左個人。但今時今日交通便利,想幾時見就幾時見,又唔撚洗佢落田耕種,又唔洗佢服侍老爺奶奶,俾乜撚野禮金? 再加上香港係so called男女平等嘅社會,既然平等又洗乜禮金,唔驚俾人話物化女性?
女權撚又睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞