193寸TVB收視:得幾百部電視機

1001 回覆
4112 Like 22 Dislike
費事又比人話我閪
想補充一點 viutv不嬲都比人屌唔識捧mirror 如果唔係就唔會比人叫diutv事關佢地係無official fans club 而你見到嘅周邊宣傳工具應該十成九都係啲fans岀資 只可以話 好多妹豬用追kpop嘅方法套咗mirror error 到 咁係咪好事我就不予置評

利申無睇過韓國/大陸嘅選秀 所以唔太了解全民造星個賽制係咪真係抄 不過講真viutv仲有好多不錯嘅綜藝同原創劇 例如花姐error遊 美女郊遊遊 膠戰 男排女將 等等

雖然你十成九都係打手 不過如果你真係有興趣咪睇下先再屌 打得咁仔細 唔惡啦掛
唔好咁講
比193見到又屌你
宜家生啤變得好搶手
On9廢老思維
講真成個tvb有冇人夠33高?
真係有買版權嘅咪又係得支那騰訊個堆創造101,其他嘅支那選秀節目係冇買到版權
應援方式呢就唔一定係韓團有專利其他地方唔仿效得嘅
再者你仲要用韓團fanbase個標準黎放落香港本土男團度
用番香港本土角度黎睇,Mirror Error的確係紅個堆黎
牙環收手啦
唔好封,封左就難搵邊d係cctvb PR。
生啤難爭過mirror error
全港得470隻
Carole fuckin baskin
咪睇av都會比人知
估唔到你咁大年紀仲上連登推post
好有活力
要騎膊馬
魯生應該都講得笑

唔怕封建思想, 幾好

閱讀理解同通識拎U
Lokman都得
牙環聽朝應該工場返早入筷子
如果唔係Error遊炸咗3次生啤
而家台慶唔會有咁多人想爭隻公仔
係咪講緊tvb?
垃圾台代號嚟
33豬我愛你
之前有單新聞係咩細so偷食
然後我話唔識邊個叫細so
就比幾條友屌我
我咪屌番佢轉頭 條友又唔係好出名
依到係互屌架啦 你屌得贏就得
bk好似冇呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞