193寸TVB收視:得幾百部電視機

1001 回覆
4112 Like 22 Dislike
奶完肥媽再奶至矮
你真係唔識架喎
笑死
串77
同埋見到其他3個咁撐佢 真係想問句「你地支持佢咁對個女仔?」
就黎罷睇埋error
就算唔論政治隔離個show都柒啦
收皮啦護主狗邊個覆邊個先呀屌你老母
真,當時真係好好睇,快吞轟
好多tvb打手
一次過block撚哂
人地偶像天團黎
班TVB狗睇佢地典下典下 唔錯
唔洗咁快卜
呢班ERROR真係犀利 , 193串TVB固然精采, 最勁係班成員咁樣幫保錡保鑊對住傳媒要佢收聲做冷凍人收聲擺POSE真係有創意, 又好笑, 真係嬲唔落!! 以前D組合有緋聞都唔會咁應對!! 真係聰明又搞笑, 度橋個位真係天才
都係靠你地奶紅好啲
我諗你條垃圾去參加全民造星應該40歲都出唔到道
即刻唔見左
講左幾多次,唔係賽制唔係exactly一樣就唔叫抄
照你咁講,大陸啲選秀節目都唔係抄韓國,因為賽制都唔係exactly一樣
我只知道兩個節目性質係最尾會選出一隊偶像團體,而且兩個成員人數係差唔多
另外Mirror既應援捧,節目名,logo等都似足幾隊唔同既韓團
簡單講就係ViuTV見到韓團有咩岩用就套落Mirror到用

如果TVB都整個類似既節目砌一隊男子團體,你估呢度會冇人屌佢地抄人?
你繼續睇啲矮仔扮女人啦李思捷幾時出返嚟呀
希望啲時裝品牌除咗Mirror之外都搵吓3爺
已經去到呢一日唔上連登都唔知無綫有咩節目,
連fb呢啲老人產物都個個一面倒笑鳩無綫,
難為班連登仔仲日日嗌抵制黨媒
另一邊倒退到老人都不如
可能連登真係社會垃圾集中地啦,抗爭淡出左,
本質就出返哂嚟
今晚chill club爆咗幾個po
我好L鍾意193!!!!!!
痴線
佢真係好醒目又搞笑
又兩元對立嘅on9,唔睇viu就要睇tvb? 的一開始已經話唔睇電視,純粹睇唔過眼你地欺凌人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞