[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾肆 謝絕老翻 歡迎互毒 玩住機械人屌柒支土共

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
你地提完我先記返起,
有得用外國POWER RANGER嚟出
好似FIGMA都係用外國版嚟出龍騎一樣
其實遲左啦, 不過SRX一公佈就搵人放風

算係咁
Dynazenon 04
孖辮妹似乎唔係適格者? 又敵方四人組似乎唔會係真正敵人

今石洋之畫Dynazenon
https://twitter.com/shiimai/status/1385545071924187137?s=21
正常啦,咁早出現既角色點都唔會係boss
雖然已經有師兄post咗,為紀念我好白痴咁訂咗四隻,請容許我post一下

最終型態特別演出

硬係覺得塊面做得麻麻
不過個倉好正
一齊POST下相
啲擺位好有愛

上一格啲SHF都好多

本港官方FB開SRX訂時已經話有相關產品開發中,都唔洗估已經知係呢件A4紙啦 不過都仲未有灰模睇可能要到出SRX先開訂

另外今次B仔記55555出得幾靚仔
R-gun唔準打尖
King J-der先
king j好耐已經有圖,但灰模都未出現過
King J-der之前出咗CAD圖,見到對腳有啲部件有打柱位反得,有機會可變
GSC x Wotafa live 緊, 玩Gridman 同 Dynazenon
https://youtu.be/KSu5vy8sjwE
睇咗少少就無睇,隻gridman個機械人未上齊色同貼紙,成隻勁膠咁樣

利申:訂咗貴啲果隻
宜家玩緊Dynazenon, 導彈古法自動開蓋真係正
其實我兩隻訂晒,但啱啱amazon話dynazenon又要delay
巴打想問下你係唔係D4 Toys訂開千記,想問下送貨會唔會有爛盒情況,因為本身自己有小小盒控
仆街robot魂新2號機越睇越靚 但係好貴
4隻係超大愛既表現
做唔到邪惡, 反而有D滑稽
出過淨係得個頭既盒蛋, 果個面相就出得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞