[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾肆 謝絕老翻 歡迎互毒 玩住機械人屌柒支土共

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
咁撚貴
Ensemble ex系列貴過同一部機既mg
全部都係怨念物,唔怪得。

呢line啲價位又係幾難捉,有啲百零可以買到成個vol,有啲幾舊水先買到一隻
我等佢出隻ez8就唔駛再留意呢條line
我砌咗3隻陸高一架 74式咁大把
真係諗唔通
想請問港魂訂咗野未出貨,係唔係都會係訂單紀錄到出現?
訂左成功俾左錢有CONFIRM EMAIL的話, 訂單紀錄一定有
好彩出左SD坑

幾十蚊一隻真係太金
訂咗未?
留錢等BLASTER兄弟

點解EVIL會型過BLADE咁多, 真係唔明
blaster要blade算,evil出得嗰一幕
只買一對, 等BLASTER
一定等blaster兄弟
冇乜邊間廠可以行到blaster 呢步
全部出完基本嗰兩隻就算
係, 同埋BLASTER EVIL其實就係EVIL小改,

所以窮撚只可以忍痛二揀一

利申: 有FIGMA兩兄弟基本型態
設定嚟計一定係
但實物化後, 成隻EVIL真係正過BLADE好多
明明係同一TEAM人做, 點解都要偏心

等BLASTER BLADE
呢套嘢product 唔多,我覺得有得買都應該買,如果個個都等分分鐘死line
個人喜歡兩個初期形態多啲,Blaster form 要實物魔改到大張畫風咁三尖八角夠中二先靚,記憶中之前出過嘅都唔夠靚
4部天玉凱

我依家得4神+孔明nu+boss司馬懿
等緊慢慢翻新
可惜動畫版無出第3部,得隻玄武無effect
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞