魔力寶貝正服強勢回歸(39) 冇棍小妹出圖道歉,但不露胸部

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
同D驚有關
魔力隻野長做都有得賺,有得賺做咩要短炒
想問傳教應該學咩魔法技?
調教 單強超補 氣絕 仲有5招學咩?
未玩過
開發成本可以好貴
基本上魔升lv 幾多隻怪都係放超
通常最低都3隻 康時煩直接超就算
e家教左你
之後咪唔洗課金技能屋
中後期先爆傷
風穴集中哂係中間
哥塞8-10隻
散既又多咪車超

建議你玩下魔師先
點睇都係主線
尤其係神狗、雙王任直接同李貝留斯有關
只係可能當時組作組換人
雙王無繼續寫埋落去
打神狗 > 解放邪靈鳥人 > 解開李貝留斯封印
或者咁講,一間公司資金係有限,同一筆資金放落唔同既project 有唔同既回報,一般黎講唔會投放落低回報既project(當然有其他因素),以魔力依種模式對比其他手機抽蛋game,魔力唔會係一個好既project。
強法打3隻,超法打6隻

基本黎
睇大陸佬個youtube, 佢話雙王只係二打六
我只係覺得長線定短炒都係睇隻驚
佢之前可能買D廢驚返黎,食完一水就收工
但魔力係成堆私服,大宇廿年都仲做緊
有咩可能拎住魔力做短炒
有D野唔係公司作風,係睇隻驚幫唔幫到佢地賺錢
賺到錢就繼續做是常識吧,腦細都係睇錢為主
強係要黎PK用
d王又冇屬性/買屬性
直接學1單4超最好升
四屬性
唸住玩魔師
做雜魔同唔pk
係咪仲係以前學4單2強2超1吸血?
我強烈建議所有巴打如非冇其他興趣
可以狂肝魔力又有無限既愛用黎發電既話
請一律玩哂弓箭手
否則一定好快棄game
我最近開始係水藍玩兩格一弓
格士已經唔洗升混攻,技能仲有8倍
仲要買哈包好平,都覺得個波波升得太慢
跟住太忙幾日冇玩
正服得兩倍又未必可以唔課買哈包
你唔玩弓手一定好快放棄
一唸到做近戰要升幾招又冇範圍
魔師勁多技升又燒mp打石都要倒貼
都唔好講咩咒巫傳
你職業唔係兒子都搞唔撚掂
咪撚同我講慢慢玩唔急
慢慢下你就索性game都懶得入架啦
升到100先轉職再慢慢升技啦
我非常欣賞果d唔玩弓格魔都升到上10技既人
講少少聽下啦
啱啱又開左個新AC, 有冇打3刀組仲有位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞