魔力寶貝正服強勢回歸(39) 冇棍小妹出圖道歉,但不露胸部

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
收到風
無棍小編已遞信
大陸仲有冇咩五一黃金周
竟然可以停咁耐
一隻差唔多廿年前嘅game,去到2021年出都可以搞成咁,趁d人未課金,執左去好過啦,第時有咩事又停,班金主屌得仲勁呀
到時收完錢
走能左佬啦
有,佢地一年得幾個假期
不過最on9係佢地放完假大部份要補返,即係星期六日要返工
佢依家都算大改個底,反正都廿年,咪再等下囉
這就是搓那
所以今次唔洗擔心佢地今個星期六日無人開工
玩玩下少左個人

我覺得依個應該幾有用, 將視窗透明化
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=70151&snA=1143&tnum=3

...\CGoriginmood\Assets\data
Effect=GENERALEFF 無半透明效果(建議使用)
Effect=ALPHAEFF 硬體加速(低階)
Effect=HARDEFF 硬體加速(高階)
ActiveMode=ONLYACTIVE 開啟跳幀
ActiveMode=NOACTIVE 不使用跳幀

利申: 未實際試過
...\CGoriginmood\Assets\data\CG-Setup.ini
被滅聲了
仲有位 隨便嚟
驗證碼個問題其實開服果日已經有

根本乜都test好就掉出來
但明明呢d全部都係簡單野
群情太兇湧,有棍小編都要出圖,都係辭職保老母
可能只係同大宇買左1-2年代理
再拖落去真係唔使玩了
點可能得一兩年
唔通搞起左又比返個代理你咩
清感覺係新手
應該好耐無玩/無深入玩過

好事黎 多新手 gchi
可能玩到王宮就棄果班黎
差唔多啦
我就真係未打過咩風穴
真係王宮果陣棄
我就想問下你地
如果對面怪既排陣係
●=怪

●○●●○
○●●○●
又或者
●○○●●

○●○●○
●○○○●

係咪都照樣車超魔?

紅色超或強,黃色單
呢間公司出名短炒
好可能1-2年
比盡3年
可能本身只想賺一浸冇唸過長期大搞
呢間野有哂前科架啦
係手遊之中都係垃圾級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞