nicehash 掘到比特幣點樣轉返港幣現金

68 回覆
1 Like 19 Dislike
笑死
不如叫屋企人直接比零用錢你
真,賣咗張卡攞零用仲好
2021年散戶單卡仲諗BTC係on9
仲有nichash條友根本係criminal
你就on9,唔識就學下先屌人,樓主冇單卡挖BTC

nicehash係挖其他幣例如ETH, conflux等可以用顯卡挖既,只係出糧出BTC俾你,將你既算力租俾人

個重點係nicehash即係抽水,點解唔自己入礦池挖
NH可以直接射去binance
不過都係唔建議係NH到掘, 食水太深
一來啦,二來出金限額高,單卡有排都收唔到錢,用Ethermine快好多

挖以太一律建議T-Rex(N卡用, A卡好似其他miner hashrate高啲) Ethermine直射Binance wallet快靚正
又唔係ro
NH出金要求好低,只係幾百蚊出一次金要比幾十蚊手續費好on9
礦池一般會免出金費
小學雞讀多啲書啦
咁咪即係唔低…迫你等埋一大堆先出

人地Ethermine 0.01ETH兩星期就出一次好低pool fee,0.1ETH就即日出

nicehash真係攞黎呃小朋友貪方便,根本冇人會一少少差價就轉算法,淨係等新算法initialise每次都蝕左幾十秒俾佢
NH係0.001BTC出金,港幣$4xx左右
不過binance C2C好多都min. trade$500以上
反而好多礦池都係0.1ETH出金 16xxHKD
單卡唔做功課做白痴米NH囉
個腦裝屎
利益最大化有試過,有降電壓、調vram,陣間再試跟樓上巴打講嘅用NBminer直入礦池掘
btw多謝樓上巴打教我轉出港幣
生舊叉燒好過生你

以前小學有個同學話八達通買汽水唔使錢

之後doo 咗幾十罐宴請同學
哇好叻仔 點解唔問屋企人拎錢
可能屋企人叫佢買d野食比同學仔打好下關係姐。我都會
知唔知佢比人拉過呀傻鳩
信監躉
可摸耳要個懶人包
想用手提電腦掘下eth
i7 8650U CPU
8gb ram
i7 8650U? 冇GPU? 冇就收返埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞