nicehash 掘到比特幣點樣轉返港幣現金

68 回覆
1 Like 19 Dislike
小弟Google唔到啲人點樣將Bitcoin轉返現金入落銀行度,外國可以用coinbase香港用唔到
1. binance c2c
2. 香港實體交易所
3. 搵人買

你有幾多?不妨分享下
轉btc去幣安,幣安trade做usdt, usdt用 c2c fps出金
得0.0015 btc咋,我得一張5700xt,唔打機先至開嚟來掘
唔等錢洗就儲起佢啦
係唔係冇得一步過將 btc轉做 hkd / usd?
點解?你覺得會再升?同埋我都想試吓轉一次先,確保自己第日都有方法將btc轉 hkd入銀行
你可以申請wirex visa卡,
佢可以做到你想嘅嘢,
但係方便嘅嘢都有代價,
就係個rate一定唔會有binance個做法咁好
梗係會再升啦,美國大行目標價今年內上十萬蚊,你而家賣咗佢之後想買返你就後悔喇。
binance 轉現金使唔使做個人驗證
我見預設都可以提取到2btc,夠我用
幾時先係高位?
localbitcoins.com
你可以試下, 不過一定無幣安咁好價同咁安全
幣安就最撚方便 唔知你諗乜
我掘完定時定候直接入落銀包
同埋而家搵eth比較好
傻架咩用nice hash,本身rate都唔靚
出金又要轉去Coinbase再Binance P2P
蝕fee蝕死你

直接入礦池挖啦,出幣入Binance address
講真 點解唔做齊功課先開始掘
睇你掘咩,用咩卡,用唔同miner
一般都係T-Rex, PhoenixMiner, NBMiner之類
條bat file打番啱算法礦池地址就得

ETH就用Ethermine就得,出金直射入Binance

睇咩卡,N卡冇需要flash BIOS,A卡要改電壓curve有啲要刷bios
掘爆張卡都未回本 仲未計電費
而家係低位
電費唔係我俾,屋企人俾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞