[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(90) 仙子文福世最高

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
開始!!!!
連登仔女全面進場
BNM得東賢一個上唔到位

之前sally仲講到公司比好大壓力佢哋
講真就算公司冇比壓力,四個得佢一個走都傷心死啦

今集都好多人讚東賢
雖然慢但上緊架啦

每天早午晚也要j朴聖雨

每天早午晚也要j鹿
BNM得東賢一個上唔到位

之前sally仲講到公司比好大壓力佢哋
講真就算公司冇比壓力,四個得佢一個走都傷心死啦

今集都好多人讚東賢
雖然慢但上緊架啦

四個一齊坐火箭啦
每個早午晚都J狐狸仔
每天早午晚都J狐狸仔

你要繼續加油呀 btw 我中意上一首歌個頭 young 同埋活潑好多

Sexy baby oh my lady

唔係講笑 呢句真係好正 迷死人

笑起嚟有虎牙好charm

第3集揀center果時就中意左佢 跳舞勁正 成個人都勁charm 希望佢入到頭11

我都係 開頭佢少鏡頭 成日唔知佢個名 好似之後多返 10分個首歌 開始勁勁勁中意佢

毒撚鏡頭重質不重量

但get ugly 個心型跳躍 個人版 睇唔到羅

第3集揀center果時就中意左佢 跳舞勁正 成個人都勁charm 希望佢入到頭11

我都係 開頭佢少鏡頭 成日唔知佢個名 好似之後多返 10分個首歌 開始勁勁勁中意佢

毒撚鏡頭重質不重量

Loop左n次

好耐無瘋狂 po WB
要勿忘初心
我既意思係 毒撚鏡頭冇大家講到咁少
鹿得9秒都試過啦

日經

毒撚鏡頭重質不重量

佢一跳起舞上黎 d表情真係一流 get ugly入面雖然成日俾人遮住 但佢d表情真係最到位

係呀佢一上台就唔同曬 j死人 比多d機會佢企係前面啦
無啦啦又彈堆人出黎搶負皮係乜挽法

好多新人
不過冇人夠你搶

好多新人
不過冇人夠你搶

毒撚飯突然咁活躍
一直係元倬個LIVE但真係完全聽唔明
充下人數講下加油都好

仙氣
最討厭練習生 第二輪投票 已經完結 多謝大家g持
結果會下星期公佈
g持日夜絲同dan巴嘅回歸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞