[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(90) 仙子文福世最高

1001 回覆
27 Like 1 Dislike

你要繼續加油呀 btw 我中意上一首歌個頭 young 同埋活潑好多

Sexy baby oh my lady

唔係講笑 呢句真係好正 迷死人

笑起嚟有虎牙好charm

第3集揀center果時就中意左佢 跳舞勁正 成個人都勁charm 希望佢入到頭11

我都係 開頭佢少鏡頭 成日唔知佢個名 好似之後多返 10分個首歌 開始勁勁勁中意佢

毒撚鏡頭重質不重量

又唔出預告

behind片都冇
又唔出預告

behind片都冇

禮物片又無
又唔出預告

behind片都冇

禮物片又無

好想要JR最新禮物片
又唔出預告

behind片都冇

禮物片又無

等左用陳條片好耐

對唔住 燈咗你地
點估到你兩個鏡頭加埋都唔夠奶共多

對唔住 燈咗你地

狗福推
[ig]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/18/191028_93bda184c544cc342fa6b9be2a311849.jpg[/img]
新飯留名

傻雍有新飯
[ig]https://media.giphy.com/media/l0Iyj2PD6ea4kUSI0/giphy.gif[/img]

上一上水表示歡迎

我主推佢者

[ig]https://holland.pk/vhzuws96[/img]
雍:我終於有新飯啦

請求黨員們有時間去naver救熱度
刷到想咸
又唔出預告

behind片都冇

禮物片又無

等左用陳條片好耐

擔心mnet拖多幾日 諗住用陳out左就唔洗送

提下大家
9點有元倬live睇

對唔住 燈咗你地

開朗學年

新飯留名

傻雍有新飯

上一上水表示歡迎

我主推佢者

雍:我終於有新飯啦

雍雍真係好正
提下大家
9點有元倬live睇

希望公司真係會俾佢出道
提下大家
9點有元倬live睇

希望我點歌成功

玩強

原來智聖都有

韓國啲啊叔會唔會想打柒班仔
到到都見到佢哋

玩強

原來智聖都有

韓國啲啊叔會唔會想打柒班仔
到到都見到佢哋

個個都係乜乜에게 투표 하세요

你要繼續加油呀 btw 我中意上一首歌個頭 young 同埋活潑好多

第3集揀center果時就中意左佢 跳舞勁正 成個人都勁charm 希望佢入到頭11

我都係 開頭佢少鏡頭 成日唔知佢個名 好似之後多返 10分個首歌 開始勁勁勁中意佢

毒撚鏡頭重質不重量

佢一跳起舞上黎 d表情真係一流 get ugly入面雖然成日俾人遮住 但佢d表情真係最到位

毒撚鏡頭重質不重量

佢一跳起舞上黎 d表情真係一流 get ugly入面雖然成日俾人遮住 但佢d表情真係最到位

Agger
上到台就好有swag

毒撚鏡頭重質不重量

Agger
上到台就好有swag

而家已經好高view
要爆啦
人格分裂
BNM得東賢一個上唔到位
就夠鐘 準備全面進場
BNM得東賢一個上唔到位

之前sally仲講到公司比好大壓力佢哋
講真就算公司冇比壓力,四個得佢一個走都傷心死啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞