石原聰美(里美)(16) 春季水十新劇《恋はDeepに!》首播倒數兩周(4月14日) 及 2020東京奧運復辦有望

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
已經好幸福了,石原工作狂
反而希望佢休息多D,慢慢接劇,唔好一年一套啦
咁又係,好想佢好好休息
唉...又無...
巴打無咩?
每日香港時間五點twitter同ig都會出幕後相,依幾日都係到等新相
但幾日都無石原,明明係W1主演
啊…係喎,好似幾日無新官方新相,淨係得H社兩幅on9背脊相
快啲貼多啲石原啦
琴日po嗰張唯獨無石原,喊出黎
麻煩po多D啦,配角代遇

屌你咁大力
雪中送炭, 多謝
石原聰美(里美)(16) 春季水十新劇《恋はDeepに!》(戀愛要夠DEEP) 反應良好
https://lih.kg/2513873

係冇人建議下起左一個相信喺好大路標題
打錯 係17
石原聰美(里美)(17) 春季水十新劇《恋はDeepに!》(戀愛要夠DEEP) 反應良好
https://lih.kg/2513880

呢個先啱
等等 個topic反應良好係認真?
咁唔係點樣
淨係 "春季水十新劇《恋はDeepに!》"都夠其實
"反應良好"唔符合現實
淨係春季水十新劇《恋はDeepに!》就夠
唔好意思麻煩到你 開po辛苦哂
但係相比其他劇都唔錯 算良好啊

睇返#926-932

良唔良好 都係對比啫

ps. 其實係我開工 今日冇電腦係身

想開就要今晚先得
巴打辛苦了
Btw, 咁就十分真實
石原聰美(里美)(17) 春季水十新劇《恋はDeepに!》(戀愛要夠DEEP) 海音好靚
我傾向睇出面啲post,真係反應好差嘛
FB,香港連登高登日劇po,台灣ptt, dcard,中國豆瓣

個收視都反映咗係吸引唔到人

香港就算啦 幾何有讚

但喺台灣就唔like 就有啲

btw睇返日本當地反應呢???
不如下次淨係寫石原聰美 (里美) 討論區 (17)
就算,反正要入嘅都會入架啦
唔敢禁入yahoo
想吸納新人巴絲(雖然機會唔大

但圍爐不了

我會考慮唔做標題黨
日本嗰啲hater好毒舌,唔睇好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞