石原聰美(里美)(16) 春季水十新劇《恋はDeepに!》首播倒數兩周(4月14日) 及 2020東京奧運復辦有望

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
希望香港戲院會上,好想買飛入戲院支持里美
石原里美確定出演永野芽鬱主演電影「愛的接力棒」,將首度挑戰母親角色!

故事從無血緣家族的角度出發去探討愛。永野芽鬱將飾演主人公森宮優子,田中圭飾演父親森宮。石原里美飾演母親梨花。電影去年10-11月拍攝完成,目前正在後期製作。將於今年10月29日在日本上映。

石原里美comment:我這次飾演的梨花是一個非常有膽量又勇敢,同時又有些難於理解,身上有許多神秘之處的角色,因此我是在想這個角色扮演起來應該很有難度吧,一邊讀的劇本。讀過劇本之後,感覺到一種既親切又溫暖,但同時又充滿悲傷的愛的跟原作相同的讀後感。雖然是首次嘗試母親的角色,但是因為我身邊的朋友們孩子很多,我想應該可以帶著一種平常心去飾演這個角色。在拍戲期間,我和飾演我女兒的くるみ醬一直在一起,而且我也盡量創造跟她近距離接觸的機會。與她接觸的時候很開心,我們度過了一段非常有愛又有趣的時光。
上年11月拍完,即係接住藥劑師咁滯
佢真係好勤力
Yes
即係上年有大半時間都係同田中圭做野
再一次證明有D日霉係垃撚圾
上年話片場喝田中圭飲醉果次?
話共演NG嗰次
做老母
佢兩個應該好熟, 話共演NG堅on9
識咗十幾年 由繃帶俱樂部開始
福山翔大幾靚仔
10月16日有電影預告
4月16日有電影預告

屌我做乜鳩
take it ez brosis
佢熱愛美食嘅程度真係好誇張
拍真哥斯拉個陣應該係佢人生最難捱嘅階段
嗰陣時佢發生咗咩事?
d衫tailor made啱啱好fit晒size嘅,所以要控制個體重同身形
好似係長谷川喺佢面前食仙貝,佢見到都好想食但又要忍口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞