★J慧中時間又到了!(195)

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
巨X black gas effect

★衞生防護中心88個外判中大檢測樣本陰性結果出錯 短訊列錯誤日期
https://lih.kg/2471493
×3
x4
老貓,請解釋點解你呢排請咁多打手
Coffee 兄真高汁
老貓RIP
老貓rip
老貓RIP
開party 地下化,香港獨有,人多去你屋企話唔定拉得,私人地方定義喺香港唔存在
黑狗請唔夠狗,其實正常喎,有多少能力都唔會去參加美帝制裁嘅非法組織,連個頭子都列入同恐怖分子同級,肯去做黑狗廢物無疑

做就唔使移民,有機會連旅行都唔使,真係on9先做
老貓燈美股super drop ,結果納指大升,me 入咗TSM,幾日賺10%,多謝老貓
支拜加美國佬稅快手,加支共關稅冇聲氣,舊年1月簽嘅貿易協議,1年期結束只買咗唔到1半金額嘅美國貨,美國燃油幾乎冇買過,根據協定可以加關稅,協議視為無效。

戴琪認為協議對解決不公平貿易有效,但支共冇履行,係咪即刻對支共貨品擴大關稅先啱?

支共有錢去同伊朗簽訂價值6千億美元合約,但唔履行大豆佬搞嗰份協議,即係武漢肺炎冇令佢收入減少到唔足以購買合約上美國貨

支拜暫時除咗團結盟友修補關係做得較好,對支政策唔掂,支共明剃眼眉都冇制衡方式,非常弱勢
老貓rip
RIPed
老貓點睇me ETH 又 fat fat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞