★J慧中時間又到了!(195)

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
Wfc
老貓&老貓staff care
分散投資啫,晶圓原材料同相關物料喺晒日本同美國手,佔全球85%,台灣冇美日供應都係唔得

南泡同日本嗌交,審查先供應三星都唔掂

本身日本有製造晶片,可惜學鳩咗美國佬嗰隻

1流公司制定標準做設計嘅心態,做就外判壓低成本,先會落後,晶片呢科嘢正路啱晒㗎仔做嘅,係越做越精細嘅工藝,有職人精神嘅國家先做到,認真嘅人先搞得掂,求撚其嘅國家唔慌做得掂,支鬼就係呢隻,做唔掂嘅
老貓點睇?
轟=垃圾
㗎仔車用晶片都係好強,DAC晶片更加唔使講,AKM邊個唔識? 全名係
Asahi Kasei Microsystems, Inc.

連登仔覺得GPU, CPU呢類晶片就係全部

DSP晶片基本上美帝德州儀器都係龍頭領先全球
蓋清點睇今晚 阿妓對利?
走佬?
老貓點睇維尼出 bear trap 收貨?
6嚿水打個飛機咁貴
其實要做有錢人, 係咪要出埋良知?
https://lih.kg/2473786
老貓:公屋一應俱全
need evil first
u too lazy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞