【重要】將港台節目backup上blockchain

585 回覆
429 Like 3 Dislike
買coin有好多方法
一開始其實唔洗買
有好多coins送
我研究下點買 之後科比你地先
張sheet下面無頭條新聞個分類咁大件無人講?
Backup 要做,但youtube 係個大平台....下架無晒就好多人睇唔到,未必個個咁神心會走去其他網睇
長遠要考慮點做到唔侵犯版權下,整合加二次創作咁上返youtube
有link之後我會update
push
要快

港台將刪除YouTube及FB上架逾一年片段

香港電台發言人證實,港台將刪除於YouTube及Facebook等平台,上架超過一年的片段,至於有否具體執行有關措施的時間、哪些節目受影響,發言人說,暫時沒有補充。

港台的YouTube及Facebook平台,目前不設閱覽期限。發言人解釋,有關新安排只是與港台官方網頁的一貫做法看齊,目前港台官網只提供過去12個月的節目重溫。

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1588809-20210501.htm?spTabChangeable=0
Download 左個先
行出第一步好緊要
摸摸下就學到

利申,摸緊,科技白痴但想識
得番英文,中文話咩copyright
講真港台呢D公共廣播機構系你吾開AdSense 嘅前提下back up D佢on9刪左(將刪)嘅片要理版權? 最多驚李百全用呢個理由copyright strike 你姐。
可能用被YT 個AI錯誤copyright strike 咗而港台未有時間/資源處理。 但YT 個 copyright policy 不嬲on9, 吾排除系人特登register D 吾係佢嘅片用個系統賺快錢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞