[喜蓮騏星勇猛神駒] 四月五日沙田草地日賽十場賽日討論區I

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
人地季季贏百鳩幾場緊係優先揀馬

你啲柒碌走去屌人無良心
死既死,癲既癲
你無料嘅人哋睬你都有味啦
佢都幾癲,當雷潘係狗咁
佢場場拉出啤酒園好有良心?
華人之光
當鬼佬係狗
天火同人撻Q好有良心?
騎金鎗贏得多當咗自己真係世界級
星期三佢騎嗰啲一隻都無買身心舒暢又有錢贏
突然好想南珠愛駒十二馬星期一贏
南珠成日射12碼
其實忍唔到 不過無晒錢無得賭
賭手指馬會受嘅我都賭
12馬呢 當我condom ?
4月2號話無錢
中意比人屌
我啱啱真係係街場練12碼....
Rosario,番到Keenland跑都仲未遊完魂,繼續瘋狂起步慢閘

(BTW,跑呢D 1000左右既短途慢閘都比你殿一氧贏到場,呢隻馬先應該要圈低)
莎奶戴左口罩好正
Champion sprinter Battaash is not certain to make Royal Ascot after suffering an injury while wintering at Shadwell Stud.

The seven-year-old sustained a small fracture which has set him back a month and put in doubt his attempt at repeating last year’s victory in the King’s Stand Stakes.

However, he is back cantering and it is hoped he will go back into training with Charlie Hills in a couple of weeks’ time.
馬昆果然世界級垃圾
將Rosehill當大井咁跑以為一定唔斷
同意,球很正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞