估唔到黑鬼都鍾意食譚仔

217 回覆
206 Like 3 Dislike
我屌你個非洲呀,我巴西架碌柒

有聲

https://www.youtube.com/watch?v=sAsVhp389Cw
feel 到: 我屌你個非洲呀,我巴西出世嫁懵撚

屌sip條餐巾喺度好cute

如果毒撚sip 一定比人笑傻仔

人地食譚仔都用一種古式典雅食西餐方法食
呢d係譚仔食客對食既態度同執著
日本仔應該係睇中呢點

日本仔應該係睇中呢點

日本仔應該係睇中呢點

sick貨

有片未

上mytv睇啦 5月17日東張西望 黑人果段得果幾十秒

唔想開ac
喺荷李活道放工時間成日遇到個著西裝既黑人, 真心型棍, 身型高挑, 唔係大隻嗰款, 行起路嚟不經意散發一種自信. 可能呢啲就叫做氣牆
點分黑人同蝻

認唔到樣就睇頭髮啦
黑人一係光頭一係爆炸式捲曲頭髮
其實我估非洲黑人出得國都多數好人黎,出得國都想做正行搵食,反而犯罪份子多數留國內

英國d非洲(主要尼日利亞)移民
點分黑人同蝻

認唔到樣就睇頭髮啦
黑人一係光頭一係爆炸式捲曲頭髮

我講緊嘅係一般天生
有好多混血黑人混到d膚色淺哂,但仲保留到呢個特點
當然有部分會特登將頭髮變直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞