估唔到黑鬼都鍾意食譚仔

217 回覆
206 Like 3 Dislike

sick貨
其實黑人係幾nice 仲當你係好朋友咁
以前打波識過一個黑人 係美國大既加納人
之後去佢屋企仲煮埋飯比我食

係香港好難見到黑人
我係外國讀書周圍都見到黑人
但返香港一個月見到嘅十個都唔知有冇,尤其女
利申:欣賞黑人
音樂 黑妹

係土瓜灣大把,仲有一家大細,不過好正常,無南亞印度佬咁串柒柒。
黑鬼都吹奏
諗唔到原因點解會最鍾意食譚仔
香港啲黑人見過唔少都幾入鄉隨俗

好過支那狗多多聲

拎支那狗比你係咪弱智?
我屌你個非洲呀,我巴西架碌柒

有聲
黑人友善過南亞狗九萬倍

Yo My Nigga
黑人問號
黑鬼同南亞仔根本唔同
好多黑人都好nice,好易做到fd
黑鳩樣點都型過d南亞狗

呢個真呀
阿位伯人一定係最撚低等

阿拉伯人同南亞人都未識分
小學畢業未
黑鬼同南亞仔根本唔同
黑鳩樣點都型過d南亞狗

呢個真呀
阿位伯人一定係最撚低等

小學畢業未

阿拉伯>>>>>>>>>>>>> Brown Skinned dog
黑鬼同南亞仔根本唔同
黑鳩樣點都型過d南亞狗

呢個真呀
阿位伯人一定係最撚低等

小學畢業未

阿位伯人最低等,南亞第二低等,有問題?

食炸雞?

定西瓜

唔撚係講笑 佢例牌會整一大盤雞同茄汁飯咁既物體
後尾問返佢原來個飯叫jollof rice 係非洲菜黎
本身都驚佢會污糟好哩啡
不過個飯真係好香好好食
其實佢地都幾易相處 一齊打2k 焚rap歌 研究植物

sick貨

喺香港,香港人>>白人>>黑人>>南亞人>>支那入侵者

食炸雞?

定西瓜

本身都驚佢會污糟好哩啡
不過個飯真係好香好好食

唔撚係講笑,我之前個黑人朋友都係整同一樣野
啲汁仲有啲辣辣地

食炸雞?

定西瓜

本身都驚佢會污糟好哩啡
不過個飯真係好香好好食

唔撚係講笑,我之前個黑人朋友都係整同一樣野
啲汁仲有啲辣辣地

係呀 辣辣地又好重茄汁味 幾頂癮
其實黑人南亞好 nice ,唔知點解黎到香港搞成咁
係osaka美國街見過黑鬼食松屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞