突發!石牆花幫緊個篤灰狗!!!

294 回覆
308 Like 30 Dislike
係咪「一個魚蛋手足都冇幫過,但聲稱自己有幫」
定「有幫過魚蛋手足,但漏左人冇幫到」
呢兩樣野好撚大分別
你問樓主
佢直情想組隊去批鬥石牆花
我依架收到既消息係 入面十個被告只係幫左佢一個
仲有第二單魚蛋案入面一個既被告冇幫
但幫篤灰老屈狗呢單嘢點都要有個交代唔好以為我地會當無事
自己人唔幫?講咩鳩
你收到消息

咁啦
如果真係有實質證據顯示,石牆花真係明知有手足需要幫,唔係人手or資源問題,而係故意有手唔幫,咁真係你所講就食人血饅頭嘅仆街黎
有證據就show出黎,否則所有人入黎只係見到你跳撚晒掣發癲
岩岩search過,以前題目有“石牆花”3個字既未試過有多過21個回覆,依個post就大把人「推爆佢」
啦 我只係同巴絲打講佢幫個25仔同冇幫魚蛋手足
仲有借佢地魚蛋手足既名義食佢地人血饅頭
冇話食其他手足 你地依架似係話我講全部人
Telegram Secret check好難比到證據你喎
但人地真係魚蛋手足
你冷靜少少,有條理咁講出呢件事係咩問題,好過你縮住咁兜

你咁撐法,下面只會變成捉字蝨式罵戰

魚蛋手足麥子晞
莫家濤咪係
佢咪話搵咗石牆花無人理喎
「冇咩幫到手」
意思係「石牆花冇幫佢」定「石牆花冇野幫到佢」
下面個Tom Lee係咪石牆花嘅人?
佢好似暗示係有疏忽,唔係故意有心唔幫
樓主你咁嘅好難傾落去直接focus佢幫篤灰狗好過
原來石牆花可以寫推薦信
我一直以為佢只係入M&M 同做筆友
手足出黎嗰個時候佢仲係立會議員,石牆花都未有
再者入野本身都有其他人做緊
但事實係冇幫 係冇幫 係冇幫(因為好重要所以講三次
2018/19年頭個時寫信做筆友,入野唔係冇渠道,星火咪其中之一
係手足冇人理咁解姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞