突發!石牆花幫緊個篤灰狗!!!

294 回覆
308 Like 30 Dislike
岩岩收到消息指原來仲有魚蛋手足佢地冇幫到
冇幫到某個手足=冇幫過手足
叫你一件還一件,又冇話過薦灰抵幫=左膠

有建設性嘅係針對石牆花呢件事有錯
而唔係捉住一單野批到石牆花好似冇做過野咁
睇完佢出啲post原來又係啲跳掣cctoy
你cap出嚟啦
連登冇人得閒同你入去慢慢睇

利申:睇完
覺得口同鼻拗
同埋樓主有d誅心論 可能人地真係無心之失
但我岩岩收到消息 有個魚蛋手足都冇幫到
篤灰狗死全家
唔幫莫生你當無心之失都算
咁林永旺點計 又無心之失幫隻篤天琦灰嘅人?
Push
石牆花有冇幫過手足,同有冇幫晒所有手足,呢到係兩件事黎
加埋篤灰狗唔抵幫,呢到係第三件事黎

你三樣野撈埋一齊講,跳撚晒掣咁,直情要大家組隊去批鬥石牆花食人血頭
呢樣真係你想做嘅野咩
原來唔只莫生 仲有一位魚蛋手足
咁人地始終都係有付出過,咁快又割手足蓆
咁只可以話佢選擇性幫手足ok?
唔係邊個比較重要,所有手足都重要
漏左人係疏忽,幫左條篤灰狗係有問題
但唔會構成「石牆花仆街食人血饅頭」呢個結論
佢只係路過食花生嘅古惑仔
佢唔係手足

利申知案情
「選擇性」係你自己後設出黎
客觀事實只係幫漏左人
你俾我睇嘅資料入面,我睇唔到有證明到「石牆花故事有心唔幫莫姓手足,而專登去幫篤灰狗」呢樣野

可能事實只係真係疏忽幫漏一個,又係疏忽咁幫多左個
請問駿羊局焗腸(狗隻#310275)你屙尿嗰陣起左腳定右腳?
https://lih.kg/2305077

你啲手足啊嘛 知啦
石牆花仆街食人血饅頭
邊個有咁講
個fb post講番篤灰狗件事同埋叫石牆花留意下咋喎
但事實佢真係有食 借魚蛋手足嘅名義幫人 但冇幫到佢地 咁係咪食人血饅頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞