eason都失守, 仲有邊個香港人回憶頂得住

508 回覆
685 Like 38 Dislike
失敗到你而家先覺得佢奶共前幾年盲撚咗?
其實我想講達哥都冇奶共 只不過係做同大陸公司有關既工作 從來冇講過藍野

比人屌到好似十惡不赦既原因都只不過係19年最激果期 冇表態講黃野
不嬲對呢條撚樣冇好感
exact7ly
個時個個鬥黃
成班小粉紅咁迫人表態
唔表就網絡攻擊到表為止
連登仔果然都係有小粉紅基因
達哥咪成功例子 比波台狗係咁抹黑奶共 唯一奶共罪證就係19年出聲出得慢
由唔出聲就要比人瘋狂狙擊屌老母

到而家 出完聲都成班fans支持 班fans仲可以大條道理對住屌老母既人講「佢唔出聲表態冇工開你養佢呀」

達哥真係時不予佢
人不嬲雙重標準
不過今次雙重標準撚都撐唔落
無記錯佢以加係無唱片公司,所以佢真係有得揀
eason又話成team人要養,達哥唔通唔駛咩,咪一樣成team人跟佢
咁王晶仲撚多人養啦,成棚人等佢開戲
屌,我係中國人
公務員手足都係政府藍
佢地無Say
所以我身邊仲有好多會一齊遊行既公務員
狗都係因為公司藍 佢地比人炒左企出黎搵返3萬既難度好大 先含淚揮棍毆後生仔 請原諒
葉德嫻呢?
感覺好多明星其實其本生存係平行時空, 從來唔會關心周圍發生咩事 唱歌係好聽, 演技係好好 咁又代表咩? 只要唔會影響到佢哋自己嘅人同事, 佢哋又點會理 我哋越吹奏佢哋 佢哋就嚟地面越嚟越遠, 遠到根本就唔會望吓地下發生咩事 根本就係兩個世界嘅人 又點可能期望佢哋會有同我哋同一個睇法?
陳奕迅正奶共狗.
識波
Eason咁耐以黎撐過幾多次社會運動?
上春晚又點吖
Eason夠上春晚啦,大家咪又扮睇唔到
我鍾意你嘅,做咩都有得兜
唔鍾意你嘅,乜都冇做都係罪人
周國腎
佢第二日已經表左態,但黃衛兵唔滿意
你咁講,其實好多國家唔洗理香港
咪係,鬼叫佢老婆大洗咩。你睇吓伊麵同蒙嘉惠令人羨慕
講到有得揀唔交稅咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞