eason都失守, 仲有邊個香港人回憶頂得住

508 回覆
685 Like 38 Dislike
譚狗都唔係黃啦 雖然我好尊重兩位
有咩野好吹奏?唔記得689過時咩事咩
你#138個佢係邊個佢呀
你喺#156覆緊果個人係講緊單春,你#156覆緊嘅奶共狗又係邊個呀?

你一直講緊嘅只係班藍公司入面嘅藝人呀,係撚企出來果d,咪撚混淆視聽啦,究竟邊個係文盲
我想問姜B餐出左之後佢係咩人
唔好話佢
我睇佢覆啲內容都睇到神智不清
沒錯,每個人對同一樣野有唔同感受同睇法係好正常亦都係沒錯。

但問題係依家啲人係用唔同嘅標準界線去分一個人係黃/藍,好/壞。對住啲自己沒興趣/唔關心嘅人就用非常嚴格嘅標準同放大佢哋某啲行為。

但對自己支持/有興趣嘅人唔單止用非常寬鬆嘅標準,仲搵理由合理化佢哋嘅行為,咁樣做比較完全唔公平,所以點噪都好,點都係呢班人講曬。
最後一句屌你鬥黃
或者話人地唔咁做就無飯開 贏撚晒
轉左聽陳卓賢好耐
有咩失唔失守
從來無期待過
羅記都有艾辛繼承
腎仔
唔好理條友啦,駁唔到轉移話題嗰個咪佢囉
咁撚有錢都無得揀?
退休都夠過世啦
丹尼神
Sorry..無當過呢班垃圾係回憶
遲啲記住同啲宣誓既黃絲區議員同公務員講
其實要撐咪繼續撐
只係唔好合理化佢呢個支持種族滅絕嘅行為
幫人諗埋咁多藉口去兜
人地出聲明都係為表忠,你地咁係倒緊佢米咋
哥哥唔知,但梅姐一定係
證明藍係世界趨勢
黃絲快啲轉藍以免同世界脫節
發哥
我諗你完全沒理解到我想表達嘅係咩,或者你完全沒打算理解。

你講得啱,自己關心嘅人你唔會咁易評價,但我指出嘅係因為支持佢嘅人關心佢,所以果啲人就可以用唔同嘅標準去judge佢?

第二,我打嘅回覆裏面從來沒單方面相信某一方嘅看法,我唔明你點理解我嘅回覆係我信哂人講咩。我打上面嘅回覆就係我自己嘅分析。

第三,我上面係同你討論緊啲人嘅標準問題,從來沒打算亦沒興趣理你嘅標準同立場係咩,討論區就係有唔同立場嘅人先係叫討論區,呢一點我沒打算去干涉你點諗。

可能我講野真係沒point,但係我諗你嘅理解能力有好大問題。
哥哥一定係大中華膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞