網購詐騙page又現身,估下今次mhr限定版主機可以呃到幾多人?

131 回覆
68 Like 4 Dislike
騙徒最新page:Let's Buy Mimi日漫專賣店

上一個post
https://lihkg.com/thread/2065325/page/1

騙徒最新page:Let's Buy Mimi日漫專賣店
https://www.facebook.com/LetsBuyJapan/

LM睇今次MHR switch限定版主機可以呃到幾多人
騙徒特征1:
通常page名都日本乜乜代購
個PAGE永遠只會講有咩新貨可以訂,全個page只有官圖,完全無到貨通知。

騙徒特征2:
明明全世界截晒單,你問佢咩都會話有貨,出面炒到上4000,佢都會原價3000比你訂到,便宜莫貪阿大佬!

騙徒特征3:
永遠只有電郵同手提可以聯絡到佢,無地鋪
交易只可以支那wechatpay,支付寶,payme
要佢比銀行戶口會有十萬個理由唔比

騙徒特征4:
買咩都好,落完訂金(全價),仲要你比1500保證金,多人被騙,已有人報警

求求各位用下腦,出面截晒訂,有都係炒價,點會仲有間鋪比你瘋狂訂仲要原價,醒水d啦
買呢d貴野 就算一手交手都驚中假貨
但永遠有傻仔唔知憑咩咁信人白白上貢

樓主周圍救緊人
已經有一位中左伏
冇鋪頭真係搵鬼幫襯佢
屌中撚咗伏
上次動森主機呃左起碼過百萬
今次mhr仲唔發過豬頭
點解呢個世界總係咁多弱智
呃埋去台灣
一時HKD 一時TW
臨時演員都係演員
結果都係有上千個傻仔走去問

比佢呃左幾多呀?

睇返9個月前
仲用Facebook
仲係大把人用
幫襯呢啲垃圾page買嘢嘅人真係要驗下腦
真 當交學費
但係你估唔到會有咁多人信
Shit! I paid $1100
通常呢啲page 得好小like
入去睇又出唔多po
點睇都鬼鬼地
上一個post加碼有過百位苦主
其實payme無個人資料比人追到咩?
呢d垃圾page已經出現左2年
到依家都無事你就知香港警甴係無撚用
有無諗個呃人嗰個就係警甴或者啲警甴仔
騙徒最新page
Let's Buy Mimi日漫專賣店
https://www.facebook.com/LetsBuyJapan/

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞