睇下侵侵支持者點睇Asian lives matter

45 回覆
33 Like 5 Dislike
你冇俾人嗌Ching Chong係你好彩不過住得耐都慣
all lives matter
改口喇, only white lives not matter 咪得囉.
巴打喺邊個國家?
喂廣東人做雞 你俾人叫Ching Chong 係咪好sad
成功融入,
肯定無歧視
英超黑人球員都成日Twitter俾人無啦啦鬧
其實就算比人叫兩句ching chong又點
覺得好hurt ?

利:無比人叫過 想像唔到點解會因為一隻字triggered
個人經驗姐 咁當然同nigger冇得比
同埋同 中國人難聽過粗口一樣道理
係,但想攪個班人應該係低鳩能,唔明黑人同黃種人的 dna
黑人團結係因為佢哋一齊俾人壓逼,好多連祖先係邊到嚟都唔知,有啲黑人姓氏直頭用白人姓氏。亞洲人本身就互相敵視,中日韓原本就係天敵,而東亞人又睇唔起東南亞 南亞人,東南亞 南亞 人又係打嚟打去。
我都無睇 nba好耐

Phil jackson點樣比人踢走 同阿侵其實好似
blm都有咁講 但就驚就住就住
而家之光明正大咁講唔支持
美共而家乜都將種族放係嘴邊 有腦既都知 E D咁先叫歧視
如果心裡面覺得大家都係美國人 又分亞裔黑裔D乜鳩野
俾白人射尿覺得自己被歧視,都係因為自己無自信

只要自己有自信,俾人叫Ching Chong俾人打都唔係歧視,精神勝利法

[發爛渣] 亞裔女搭地鐵突遭白人男湊近 下秒對方「掏槍」對她噴尿
https://lih.kg/2460477
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞