騰訊遊戲機專利激似Switch 手把不能拆 或運行Windows

142 回覆
18 Like 183 Dislike
點解唔行鴻蒙Harmony OS
提出訴訟
係喎,我對上一部手提機係psp,見識少
收皮啦
係街到個個都講提告提告
咪懶係野啦 識小小係到扮代表 google完就扮自己知當地人係點
我fd上count個陣 陳述個陣都係用提告呢隻字
你呢d冇見識既傻仔
Up乜撚野
提告 咪就係 提出告訴 嘅簡稱囉,你淨係聽過人講簡稱,所以全稱唔存在?
1) 人地係十字,所謂專利已經expired
2) 講排位柒咗就去講十字,九唔搭八
3)呢個排位明顯唔係因為拆開兩個制而設,事實係方向鍵早已由analog stick取代,右邊analog stick保持附助角色

係SONY先咁堅持保留舊有十字鍵位置
告左原神未
親身試過,玩3A真係唔得,但玩吓日系game,其實OK。
Switch樣但拆唔到手制
咪即係PSP
你部note book太雞。
例如 華碩 ROG flow x13。13inch
邊有可能行 windows OS,寫個條友用過 windows tablet 未,個個按鈕可能係轉換劃面或出主介面之類。用 windows 即有簽約版權,一早通曬天
佢地心諗 部機比你抄又點
D game你永遠都追唔贏佢地
你傷害左一班cctoy既心
用OEM咪得囉...
簽咩約姐...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞