騰訊遊戲機專利激似Switch 手把不能拆 或運行Windows

142 回覆
18 Like 183 Dislike
告訴
用返訴訟咪好囉
提乜鬼告,九唔搭八
黨陪你一齊玩
開機係咪有30秒廣告
如果我地喺法庭,我會同意你
但生活語言不嬲都會互借字,定而家台灣同日本漢字又係蝗語
tencent直接或間接擁有傳說對決,fortnite,pubg,diablo,overwatch,warcraft,call of duty等games......確實係幾難避......

衝出嚟柒咪就係你呢啲囉
香港有個更加貼切嘅字唔用,走去用其他國家嘅字做咩
你話放題、賣萌呢啲就無得好講
訴訟比起提告/告訴唔係更加一針見血咩
因為事物永遠都唔止一種稱呼
我會用訴訟,但唔撚會on99見人用告訴就文盲捉字蝨屌蝗語
唔係你未見過嘅字就係蝗語
咁呢個係個位巴打唔啱啦,係咪都話咗蝗語先
騰訊告鳩任記啦,你唔識唔識嫁
電子垃圾
乜鳩台灣人日常生活都係提告啵
遊戲機擺Windows同所有來自支那嘅物體一樣
不倫不類
支那狗唔係抄改少少仲有咩,跟手十四億隻狗就覺得勁勁勁,屌你老母睇到就嬲
你覺得部機咁薄,做到行正常Win10打3A大作?訓醒未?佢行ARM版Win10既話咪又係同mobile版一樣係閹過黎玩mini game...
第一部電子垃圾我仲有響度,垃圾到不得了,散熱太差,轉裝Ubuntu同Retroarch行Linux都唔L掂。手感又差頭重腳輕咁,真實使用時間連一日都無長期食塵。
最強法務部
唔滿意?係咪唔想要中蟈市場
乜十字掣唔係老任專利黎咩?
其他廠都唔用得十字喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞