【連登 商業電台 光明頂 討論區(三十六)】

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
如果有人去打爆H&M玻璃算暴動定支持我国
19聽日去行下街, 學689睇蘋果咁, 拍抵邊間HM之類仲有開門
Polo Ralph Lauren
CCTVB套大步走班人著咩牌子
鮑sir 唔好俾佢 spin 走
實捉到你
鬥紅
TVB 好耐冇體育用品廣告啦,稀有糖 成人止尿片 廣告就大把
30kg等於一個掃滿貨的行李箱
咁撚樣畫界。。。。
玩撚猿
Rockport依家係under new把撚
等睇啲小粉紅 當街除人哋條 H& M 褲
30lbs都勁啦佢依個年紀
除裙
19係咁曲線撚鮑蛇
ABOUT THE ADIDAS GROUP

The adidas Group is one of the global leaders within the sporting goods industry, offering a broad range of products around the core brands adidas, Reebok, TaylorMade, Rockport and Reebok-CCM Hockey. Headquartered in Herzogenaurach, Germany, the Group has more than 42,000 employees and generated sales of € 12 billion in 2010.
今晚鬥紅笑到仆街
我自己除晒衫 除埋佢條裙之後
我淨返條底衫底褲
我連襪都除埋
佢粒聲唔出 兜巴車咗落我塊面到
我話︰『BB點解你要車我啊?』
佢話︰『你望住你自己啊
你件底衫啊GIORDANO,你條底褲係BOSSINI』
燒鞋 燒鞋 燒鞋
著膠衫
唔著綿衫
你地一定唔可以減價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞