(Gym撚入)24/7 同FIT24其實你會點揀?

41 回覆
47 Like 26 Dislike
24/7 又多分店 又唔sell 但愈來愈多人去
多到我懷疑自己去左康文署咁

Fit24 愈開愈多 仲要識好多囡囡都join

價錢完全一樣 都係498 會點揀?

正評:24/7 Fitness
負評:FIT24
AT
近屋企個間(除非其中一間唔齊嘢)
其實揀fitness係咪首要近唔近屋企 價錢都係次要
當然 慳時間
近屋企/近返工
24/7要睇邊間
有d又細又多人過康記,貼錢買難受
近屋企or公司就最好,不過都有其他因素
價錢就一定次要
近做野地方/屋企啦
而家做GYM定叫雞呀 ,多女
準備anytime轉去fit 24(多機d)但見到好多sales既負評

我諗我通常夜晚10~12去做唔會有事掛
anytime d職員好閪架,態度又差,係無phy咁sell, 有得揀都唔會揀
我果間nice 到爆炸 超有禮貌
不過除左一開波問收費有講野之外 都係個個月交完錢講唔該

anyway, anytime 實在太細
fit 24 標榜靚gym, 247 就多分店
但間gym靚同舒服,會增加做gym既動力,所以建議fit24

有部份區既247 啲客cheap到嘔,嘈到拆天,仲嘈過街市迫過旺角,諗到都唔想去
邊間近去邊間
https://lihkg.com/thread/2288462/page/1

傻仔, 明明係fit24 打手, 唔好扮嘢拎247同你間19gym扮齊名, 咁多間24gym呢間最不知所謂
咁多間24gym入面fit24最不知所謂
多sales到痴線
你見到做緊既人身邊一定有個教練跟住
我join左但淨係去上class 佢啲class算抵屌既
岩岩join個陣仲想水我買教練堂三條友轟炸我成個零鐘

而家做占做247
岩岩開個陣已經join到而家
好睇分店 間間唔同quality

其他開24既占都差唔多但fit24真係唔好揀
想問下fit 24 d機同247 soortsart比 差幾多
係咪sportart
間間247啲機唔同架喎
頭幾間有啲機係C記搬過去
不過講淨做占一定247好做啲
係sportsart
舊果d比較就腳既分店都係用呢隻牌子 但完全唔得
有啲分店唔係用呢隻牌子
有幾間好撚好做 我做個間無乜人
Fit24啲機排到好撚密 逼撚過康文
咁你果幾間247應該算新開
舊果d 24/7 用sportsart 完全垃圾來
Fit 24 平時多唔多人?
Fit24唔多人
但係間野每人跟住個教練壓力大唔想做
機又逼
反正兩間都係收498你自己諗
大隻過D教練就唔驚啦
不過我都冇諗住轉會 目前24/7多分店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞