小心這間健身中心「FIT24」,疑似黑gym,睇下大家點睇

46 回覆
7 Like 13 Dislike

個職員係有講得唔清楚既地方
間FIT24好應該退錢比人
應該每間都有冷靜期?
咪又係同california,phsical,goji啲手法一樣...
入完會再sell你pt,group class,其他野...
sales為左跑數,commission亂sell...
公司迫員工,員工迫客!

總括:2020年仲用緊2000年既方式做生意...失敗...唔好幫襯等佢消失吧...轉去啲良心gym,大把好既24小時gym
佢既神邏輯係:
人地見你on9誤導你冇問題
自己on9俾人誤導仲要怪人有問題
照當時人咁講,如果10堂總共$1000 係優惠,咁10堂總共$1050就是原價,10堂都係平左$50,會唔會咁無乜吸引力呀?
幫推
太長冇睇,同消委會報左案未?
留名跟進垃圾sales
雖然黑店仆街係既定事實 但$1000包十堂都冇懷疑又真係
太蠢了
又係健身狗
睇嚟大部份人都覺得依間嘢有問題
呢間唔洗介紹,好多健身sales9
我真係入世未深師兄可唔可以講下有邊啲gym係咁樣等我小心啲
大場為皮交租多數會;
無分店無 sauna; 細既鐵館胡師父個類你肯唔肯去。
黑店當個客水魚回水至好del post

Del完再開番
呢間有免費班千期唔好玩,一玩就比佢啲教練入你位話你點差點弱要同你做深入評估,結果一定比佢怒sell
原本叫做let fitness都臭名遠播, 現在改左名叫fit24, 小心
正常公司講完一定計埋總數幾錢既
香港永遠都會有呢d蠢人
如題,一千蚊十堂,講啲唔講啲健身狗最撚叻, 吼你比佢玩到暈陀陀攞咗你張卡碌完先慢慢解釋,咁就盛惠一皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞