圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想 (2)

246 回覆
120 Like 32 Dislike
hello wumao
至從運動之後 我就覺得連登5成活躍人口係 PR同5毛
之前都有post講 一個連登ac值幾千蚊
依班係有組織性咁做一件事 應該可以搵到蛛絲馬跡
以前中移動可以開 isp address
以前中移動可以開 isp email
咁死得啦
岩 佢地一定有個規律 因為第一頁最可以帶風向 所以一定會攻占第一頁
個堆5毛唔匿埋係波台 佢地無地方去
咁無理由同佢哋鬥
我覺得要時不時有依啲警世post提下活人同cd rom
波台比較少人去監察佢哋
所以容易吹雞
收嗲啦,爛牙蠢老鼠
我建議你就內容討論 你覺得你人身攻擊佢有咩好處?
佢就事實作出推論 你理得佢係咩人

討論既係有事實跟據既野 請問有咩問題?
睇嚟你好快就會被屈做澤粉

我上個post都只係想睇理據,唔想啲人係咁因人廢言咋,你睇我咩下場?
就係對上一個post開始見到下便成班人就係盲目追擊交加個身份, 開始feel到唔對路. 明明係討論的議題來但變左做交加真身到底係邊個咁. 結果原本應該值得討論的野就比人無視左, 再唔係就係不停兜圈講同一樣野. 你講A佢講B,你講B佢講C, 你講C佢再講返A, 無限永續. 根本目的就係阻止討論同疲勞轟炸, 就算想追post睇都只會發現次次都係同一堆野, 等你冇興趣再睇落去.

佢哋係咪有組織唔知
似一人分飾多角互含多啲
你可以睇翻我之前篇文《有關 BNO 出現極端分化現象 - 個別 POST / USER 細心分析》https://lih.kg/2408756 入面 《五毛選擇性回覆激化矛盾,阻止正確資訊傳播》果段

你就知點解佢地咁推 post
其實好多 account 改名 pattern 一樣,你就知係五毛戶口
但好難 present 到呢樣野,等於 Trump 知係有 vote fraud 但證實唔到咁
搶第一頁係佢地工作黎
無錯,呢個係我出文既主因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞