尋秦記電影版預告出咗喇

1001 回覆
790 Like 43 Dislike
成個sekiro 咁
佢係龍陽君 有龍陽之癖果個
雖然成日笑林峯亞太區
但係以前覺得佢如果跳出嚟電影浸下
應該食哂男演員個斷層
人地都轉左行做保險, 可能搵藉口推啫
當年o靚仔既古仔林峰都上晒岸, 出名串柒柒既江華可以唔甘心幫人打工拍戲, 比下去呢
lost in thailand
其實會唔會用番泰俑後段既情節,講泰皇去番現代做完結
有冇馬沙池?
如果無 呀 呢首邪惡bgm就唔撚睇
咁爆谷有冇聽過 KC:有
當年首播個陣仲係小學生, 咁快廿年
拍後續我又有啲興趣
十幾年後,秦皇唔係稱呼自己做朕架咩?
古天樂而家塊面好似無咁膠正常左
好似未統一六國差齊
其實想睇信陵君多過寫龍陽君。
尋秦記電視劇真係反轉哂啲史觀,春申君、信陵君寫到好有野心但勁廢
口中成日講佢老公係特務。其實就是項少龍
我本身個句「諗緊點解要咁講」我係覺得係咪古天樂直頭去返現代班緊打林峰 所以林峰用「家鄉」既人呢句說話
我話「點解好似要記得一清二楚」係因為我只係問句「林峰好似知佢係未來返黎(因為我唔記得)」而人地就即刻應句「你有無睇過劇架」呢啲說話
如果你覺得咁就叫「屌返人」既 我諗你似讀bb班咁一講就喊個啲
請你解釋 就開口埋口叫人收皮
你有一句係啱既 我就係唔記得佢係知佢係未來人
吖你又識咁講個下好野喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞