尋秦記電影版預告出咗喇

1001 回覆
790 Like 43 Dislike
真係爛撚到笑
係咪仲要加埋失憶
琴青係同馬明
馬明當時扮佢死鬼老公,出場30秒就死咗
演員表有智叔,智叔無記錯係送佢去古代個博士
二弟連因果律都識,係鄒衍級智慧

「既然蛋生咗出嚟,就一定有雞嘅存在。即係話,將來必定會有個秦始皇出嚟,統一六國。」
古天樂以家個樣太認真
唔似當年個項少龍
當年佢當項少龍係化骨龍咁演
紀嫣然個feel唔淫
靚女就算痾屎,都覺得係靚嘅,郭羨妮算係第一
幾時上?
有冇麥包?咁多年應該放咗監
觀眾都大個咗啦
你講到佢唔知古天樂係黎自未來先正常, 唔係唔記得某d 情節, 係成個故事重點
咁同冇睇過有咩分別, 仲都可以屌番人轉頭
原班入馬值得入場睇
仲要講廣東話原聲
制作應該ok 起碼望唔似B Grade.
Um……其實香港人都分好多種,就咁似「連登仔」咁,ching,唔好咁勞氣
偷老公秘錄果段
「同埋佢好似知古天樂未來黎?」
你點樣覺得我係未睇過而唔係唔記得/記唔清楚?點樣「講到佢唔知古天樂係黎自未來先正常」你介唔介意解釋多少少?我想知大家中文能力分別係邊
其次我邊度屌返人?
狗衝入場睇
咁又要再搵番江華
電視劇裡面,李小超同博士一開始傳送項少龍去秦朝嘅目的,就係要影一輯秦王登基嘅相,返現代展覽。之前已經成功傳送同接收隻馬騮穿越時空。

電視結局裡面,項少龍無返到現代,無相交貨。李小超隻時光雞又無壞,其實係可以繼續傳送人返古代嘅。
TRAILER就咁睇幾好, 好過三國無雙
有搵江華, 但推左

江華於訪問中直言「唔明點解」,並謂雖然古天樂有呢個舉動係好事。「我覺得一部電視劇或者電影可以成日人哋心目中嘅經典已經好勁,唔需要再拍過。以演員角度睇,20年前同20年後今日仲要拍同一個角色,究竟想表達啲咩?但從商業角度睇,大家都咁鍾意,係有追看性嘅。」

HK01 唔貼link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞