一齊住咗十幾年嘅工人姐姐要番鄉下嫁人

248 回覆
2985 Like 34 Dislike
呢一世都唔會去菲律賓
菲律賓啲男人好多都係靠女人養,可能我小人之心,唔排除係個男人見你姐姐喺香港做咁多年有錢先同佢一齊,所以你要提佢小心,唔好比人厄晒啲錢。

利申:上一個姐姐比佢老公迫過黎香港,然後自己係菲國拎住佢錢玩女人,搞到姐姐有情緒病
樓豬,我地一齊祝佢幸福
有入過
不過你睇亂倫av 都唔會幻想自己老母姐妹女喇
好開心咁多人有正面嘅共鳴
平時睇親嘅新聞都係負面野
乜野m血湯 勾佬之類

睇完你地啲經歷 個人都舒懷啲
細個湊大我個姐姐之後返菲律賓結婚買屋

頭幾年都有寄聖誕卡(果陣未有fb/ wtsapp 果d)
之後佢寫過封信話自己小產
再之後都好少收到佢嘅聖誕咭,懷疑佢住果區遇過大颱風
依十年屋企人都好少再提起佢

雖然佢果陣總係大細眼,對我細佬好d, 都希望佢依家係(天國?)快樂同平安🙏🏽
唔怪得個個賓哥都赤裸上陣咁傾電話啦
嚟返個good bye sex先啦
好可惜呀無keep到contact
遲下開關時你飛過去搵佢 或者出錢請佢飛嚟香港玩下咁啦 總之keep到contact就無問題了
pin this
識講都扮唔識
樓主有無發現自己已經愛上左工人姐姐
好彩有加到contact
吊下無壞
一模一樣咁...
我睇樓豬字裡行間就覺得唔洗問,應該有
印傭與13歲少主性交還押
男童看鹹網要求性交

【明報專訊】早熟的13歲男少主縱情網上的色情世界,主動要求與家中印傭發生性行為,並偷用叔父的安全套,此後更養成「習慣」,45歲的失婚印婦亦屢次引誘男童,半年內雙方進行了5次性行為,印傭昨承認5項對兒童作出猥褻行為罪名,還押候判。
有工人其實唔係一定有錢
即係個阿媽要出去工作先養得起頭家

阿媽做全職
唔請工人,可能係個男人相對搵得多
又或者個阿媽想親手揍
寧願搵少啲啲自己親手揍哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞