[SOFI用家]屌sofi老母 壹

798 回覆
81 Like 6 Dislike
等足成日都仲未岩返
免佣 加碎股 真係好撚正
Cls
今日好似正正常常
買唔到arkx 屌你老母
百屌成材
三月最後一個 working day
入 60000 落去先
聽日 cash out 返

美股1股股都要碎股做咩.. 買BRK.A?
Amzn都要喇 同埋有d價真係貴 唔想咁快入咁多

同埋方便砌 %
對比港股都係1手1號仔左右姐~
不過都幾好既可以做到定額投資 但如果佢碎股spread大/有手續費就....
送埋啲閪股
收到通知可以買碎股了
有無人個收息點安排
唔知個app今晚會唔會出事
您好SoFi會員:

我們非常高興宣布,我們現已推出零碎股票! 從現在開始,現金賬戶會員可用少至US$10購買40家熱門美國公司的各個股票! 現在擁有Amazon、Tesla和Apple變得更易負擔。

SoFi Hong Kong希望和您分享這個值得慶祝的時刻,因為這進一步降低投資美股的門檻,並讓我們的會員有機會購買以往難以入手的股票。 集結大家的力量,我們相信 #BetterTogether。

您的零碎股票交易會在您所設置的購買金額在該交易日執行一次。如果您購買10美元的Amazon,無論當前Amazon股票的價格如何,我們都會在開市期間購買價值10美元的股票。*我們會在將來把股票從40隻增加到更多選擇,敬請期待。
得40隻,唔係任揀,買唔到brk.a
https://www.sofi.hk/fractional-shares/
留名睇今晚個app出事
不過佢啲成份股好似唔係幾掂
本身美股門檻都唔高 仲要整碎股再搞低啲

汁都撈埋
孖展戶口買唔到都戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞