[SOFI用家]屌sofi老母 壹

798 回覆
81 Like 6 Dislike
but 唔用支銀同大貓 拎錢好似慢好多
冇記錯 之前用支銀係一申請成功就拎到
今次用citi 星期四申請成功 但到今日都未收到錢
係幾麻煩 我打上citi佢話佢地電子月結單係每日更新
叫我用電子月結單就ok
但我去到今日再睇月結單 都係冇我過左個條數 唔知想點
唉 屌
咁大間野連呢d功能都冇
唔係有個通知親友嘅制架咩?
撳咗就會將個payment confirmation 以相嘅形式比你share出去
share比自己再save番張相就upload到
岩岩換到一股pfe, 真係最後一日先拎到400分,其實佢可唔可以一早講定幾時會轉股票姐
睇返對上一次轉係約 3 個前, 我啲分未 expiry 唔換住, 等儲夠 600 分先.
屌那媽真係乞丐黎,愈黎愈低
再上上用80point換imex mo la mo la

200 MFC $19.67 ($0.09835/pt)
400 PFE $39.05 ($0.09763/pt)
600 EBAY $68.22 ($0.11370/pt)

200 GE $12.93 ($0.06465/pt)
400 T $28.82 ($0.07205/pt)
600 CSCO $53.13 ($0.08855/pt)
屌那媽真係乞丐黎,愈黎愈低
再上上用80point換imex mo la mo la

最新係 GE 轉 F

200 MFC $19.8 ($0.09900/pt)
400 PFE $39.73 ($0.09933/pt)
600 EBAY $70.08 ($0.11680/pt)

200 F $14.93 ($0.07465/pt)
400 T $29.23 ($0.07308/pt)
600 CSCO $53.54 ($0.08923/pt)
絲打好用心
想問下抽ipo係咪不成功不收費?

同埋要打電話

同佢講抽咩,比埋id佢?
點解我見200係F

早幾日改咗

有冇巴打都禁極都冇反應
今日仲未登入
琴晚美股無開市
我只係app登入拎一point,帶無人知呢知代表咩?
岩岩有email話我欠2.8$HKD
明明琴日睇仲有1x$HKD現金
個通知親友 得對方尾4號 自己號碼一個都冇 得咩?

今日我又踩左地雷 我上面講用WEB成功轉到個方法係轉HKD
今次我再試轉USD USD係APP同WEB都完全冇雙方號碼
最近交易記錄淨係出 本地銀行轉帳同價錢
要打去再同佢拎個記錄 要等佢兩個工作天EMAIL黎

有冇廢成咁
有交易編號
OK 我下次試下得唔得
希望順利
已經轉走哂啲錢去FT 而家連每日登入都開始覺得有啲煩
我都諗緊轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞