德州拉麵店現「返中国啦」「功夫流感」 塗鴉

147 回覆
420 Like 8 Dislike
每個種族都有呢類人
我係種族主義嘅話理得你咩人咩政治立場啫,你係asia就打㗎喇
撐美國人
就算歧視埋一份都撐
只係未識分啫 唔怪佢地

以為我地驚被大陸喱攬炒
香港人:Kung Fu
中國人:Wushu
其實唔難
細心白左同右翼都分到
見d comments正皮數就知大部分連登仔都係低賤種 支那垃圾係一回事 依d唔理三七廿一見到亞洲人就當係中國人亂屌 連鬼佬都覺得羞家既white trash 應該係得連登仔先會奶
如果現實喺外國有依d好似連登仔咁既低賤種見到白鬼就跪喺度咁奶 你同支那人一樣都係影撚衰緊亞洲人
點解包容美國人歧視你似大陸喱呢

利申大愛過左膠
根本已經無咩種族主義
借議題搵著數就大把,基本上最種族歧視既係支那人
另外loser有d咩人都會鬧,根本唔關事,你白人有錢一樣比佢地搵野鬧
屌 原來出示委任證嘅手勢就係咁
任何事都有成本
就算排華排到出刀

斬中的都係中國人多過香港人, 計人口比例就明,特別中國人愛炫富同招搖
外國住的香港人,特別加拿大/美國藍絲比例都偏高

武力革命又唔敢,有人幫你排華你又驚自己中招盲反
唔通真係求雨派等運到
餐廳老闆Mike Nguyen上周三曾接受有綫新聞網絡(CNN)訪問,反對州長阿博特(Greg Abbott)解除口罩禁令,並容許餐廳恢復100%就座人數。他稱解除禁令無助恢復經濟,反而危害民眾。

自己開餐廳又反對解禁係咩玩法
普魯士在德意志的地位,不取決於它的自由主義,而是取決於它的力量……普魯士必須集中力量,而且維持力量以待適當時機,這時機來臨了好幾次,也離開好幾次了。自從維也納諸條約以來,我們的邊界劃分得太差了,不利於健全政治。當代的重大問題不是通過演說和多數派決議所能解決的(這正是1848和1849年的重大過失),而是要用鐵和血來解決
鬼佬連越日韓都唔識分
仲旨意佢地識分大陸同香港人咩?
你咁講,會俾d傻西話你係五毛
扮日本餐廳都瀨野
大量中國人有份幫中共做間諜
係台灣就用陰道洗票,偷科技

係加拿大瘋狂滋擾/恐嚇曾批評中共的大學教授,傳媒人

呢D真係歧視中國人?

中國全民間諜行為係比納粹同蘇聯更誇張

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞