【完整足本真相】有關 na.cx 暫停營運事宜

280 回覆
390 Like 7 Dislike

波台狗日日都炒車架啦

波台ching扮假膠都叫炒車
人地同連囝不知幾fd

竊書不能算偷……竊 書!……讀書人的事,能算偷么?

我幾時變波台Ching...
行入波台認得我id嘅都唔知有無10個...
連尼住之前個底又唔係好,好難唔抽水架wo
我又無做過人生攻擊無講粗口,抽錯水收返咪收返有咩問題

猁狗不能算狗

世界淨係得19000真係狗

你放唔放熱狗在眼內

人地有未來唔敢抽水了

波台狗日日都炒車架啦

人地同連囝不知幾fd

攻擊.

阿deedee, 不如你讀好啲書先學人上網討論啦. 不過你咁厚面皮都應該唔介意架喇.

係係係
以後錯字錯grammer應該bam ac

梗係唔係啦, 以後有咩關連尼住嘅事應該不問因由插咗先, 就算事後證明唔關佢事都唔可以話有份抽水果啲唔道歉係無恥呀.

你執着我有無道歉啫
對唔住許生,今次我抽錯水我柒咗

波台狗日日都炒車架啦

人地同連囝不知幾fd

攻擊.

阿deedee, 不如你讀好啲書先學人上網討論啦. 不過你咁厚面皮都應該唔介意架喇.

係係係

梗係唔係啦, 以後有咩關連尼住嘅事應該不問因由插咗先, 就算事後證明唔關佢事都唔可以話有份抽水果啲唔道歉係無恥呀.

岩呀,反正可以收返,緊係有理無理屌左先

波台狗日日都炒車架啦

人地同連囝不知幾fd

攻擊.

係係係

你執着我有無道歉啫

下, 我執著? 傻豬嚟架, 我完全唔執著, 你道歉我又唔會多兩蚊, 我只係覺得你抽完水發覺真相唔係咁, 就咁"收回言論"就算, 影衰嘅係你嘅人格之嘛, 完全唔關我事架~
咁都有得嘈 痴撚線
咁都有得嘈 痴撚線

too long
有account果d圖有得搵返?

等拎返full backup就得

攻擊.

係係係

你執着我有無道歉啫

下, 我執著? 傻豬嚟架, 我完全唔執著, 你道歉我又唔會多兩蚊, 我只係覺得你抽完水發覺真相唔係咁, 就咁"收回言論"就算, 影衰嘅係你嘅人格之嘛, 完全唔關我事架~

唔執着你就唔會回應我啦
至於我人格,一向係有d問題,可能同我輕度弱智有關

希望有救呀Coffee
幾十車連還相撞

根本由始至終班癲狗都無證無據

希望有救呀Coffee

https://www.youtube.com/watch?v=oAOcLRcDlBI

希望有救呀Coffee

https://www.youtube.com/watch?v=oAOcLRcDlBI
屌 波台撚死返出去啦
成班唔係無女毒撚就失業大軍

希望有救呀Coffee

前路由奈亞子創
咁都有得嘈 痴撚線

too long

依家上連登最正有得睇嘈交
即係
連囝有課金俾奈亞子
但係NA個server因私人問題收檔?
即係
連囝有課金俾奈亞子
但係NA個server因私人問題收檔?

可以咁講
樓上又做乜鳩 lihkg唔係淨係得na
仲有https://img.eservice-hk.net
咁都有得嘈 痴撚線

波台狗係原罪 我都唔撚喺度笑鳩CC台成班小朋友啦
咁都有得嘈 痴撚線

波台狗係原罪 我都唔撚喺度笑鳩CC台成班小朋友啦

Cc台睇下新聞算啦
屌 波台撚死返出去啦
成班唔係無女毒撚就失業大軍

喺度吠,一隻蔣狗一隻思狗都夠你班小朋友柒到落地心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞