[你問我答]小妹今年24歲, 有性上癮症

182 回覆
6 Like 197 Dislike
最痴線試過點?
點解毀左你人生?點解會性上癮?

去見工做assistant但乜經驗都無, 俾人問到口啞啞
果陣我已經半年搵唔到工, 直接係老細面前除衫話可以隨便搞我, 反正我無其他野叻

我係個腦細即刻call實q報警都似 變態豬肉佬

又話我係假膠又係咁回po?

連登依家禁止撚狗?
最痴線試過點?

果陣我已經半年搵唔到工, 直接係老細面前除衫話可以隨便搞我, 反正我無其他野叻

最後點? 有冇請你?
最痴線試過點?

最後有無搞
我都有

一個二個扮女人之前切咗J先啦
派粒膠先
最痴線試過點?

最後點? 有冇請你?

返左2個禮拜, 後尾總公司果邊派人黎視察, 乜都做唔好得罪左人就無得做了
樓主係假膠+紅巴

佢以前叫痴肥豬肉佬

此post已完

癡肥嘅豬肉佬唔可以性上癮
樓主係假膠+紅巴

佢以前叫痴肥豬肉佬

此post已完

癡肥嘅豬肉佬唔可以性上癮

佢叫自己小妹
樓G 唔搞我都話性上癮-.-
痴線豬肉佬
幫我解決OK?

唔OK

唔搞生滋狗
其實可以點解決?男人正常都需求大啦 點先算上癮?

唔搞生滋狗

我冇生滋
同埋食藥咪搞到好down?

一日10次樓上, 無拖拍得長
幾時開始有呢個病?
同埋食藥咪搞到好down?

食藥係降低你神經敏感度, 同時令個人懶啲無咁active
連登新會員係咪唔識用起底功能,個個淫虫見到依d post就扯哂旗
幾時開始有呢個病?

一出世無幾耐就知我自己同人唔同

一日10次樓上, 無拖拍得長

精盡人亡未?btw你點揾條J岀嚟?聽講愈肥條J愈短
你睇左E生未牙?
你睇左E生未牙?

係囉 樓主睇咗腦科未
連登新會員係咪唔識用起底功能,個個淫虫見到依d post就扯哂旗

唔好咁啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞