[你問我答]小妹今年24歲, 有性上癮症

182 回覆
6 Like 197 Dislike
樓主平時會唔會揾唔到條J
蝦腸
食咗胎盤未?
樓主,回頭是岸呀
樓主係假膠+紅巴

佢以前叫痴肥豬肉佬

我好希望你喺假膠。
如果喺真嘅,真喺幾慘吓

我而加有定期去開SLAA, 同埋有醫生開藥俾我食
都開始可以控制翻自己生活了

btw如果有人有同樣情況既話都可以黎睇睇
https://slaahk.wordpress.com/
我地呢邊有好多同樣情況既人互相勉勵努力緊
樓主係假膠+紅巴

佢以前叫痴肥豬肉佬

此post已完

個ac問人借既

條J都係問人借嘅
咁大大呢
請善用起底功能

pmed
次撚次有女開PO就一撚定係問人借而個AC一定開過好柒多假PO
係咪真係當人ON9定你未撚食藥
有冇遇過鐘意男仔, 然後同第2 個啪左
起底>負皮>上一頁
樓主係假膠+紅巴

佢以前叫痴肥豬肉佬

此post已完

個ac問人借既

條J都係問人借嘅

個肉身都係借返嚟 他日塵歸塵 土歸土
次撚次有女開PO就一撚定係問人借而個AC一定開過好柒多假PO
係咪真係當人ON9定你未撚食藥

呢個post上左熱門了
起底>負皮>上一頁

仲有人當樓主係真咁留言,唔怪得香港咁多傻撚比電話騙徒呃啦,淨係連登都大把
日日打j算唔算性上癮

日日打3次以上就可能係
樓主係假膠+紅巴

佢以前叫痴肥豬肉佬

屌佢老母男人老狗仲要痴肥係到FF自己係女人扮女人仲要扮性上癮出POST
到底心理有幾唔平衡先做到? 仲要視而不見 好撚癲 定人格分裂
起底>負皮>上一頁

仲有人當樓主係真咁留言,唔怪得香港咁多傻撚比電話騙徒呃啦,淨係連登都大把

都係想分享下姐 有作惡咩?
樓主係假膠+紅巴

佢以前叫痴肥豬肉佬

屌佢老母男人老狗仲要痴肥係到FF自己係女人扮女人仲要扮性上癮出POST
到底心理有幾唔平衡先做到? 仲要視而不見 好撚癲 定人格分裂

你都痴線
日日打j算唔算性上癮

日日打3次以上就可能係

我日日打3次
樓主係假膠+紅巴

佢以前叫痴肥豬肉佬

你都痴線

正常過你好多
樓主係假膠+紅巴

佢以前叫痴肥豬肉佬

下次可能扮番自己。。。係隻狗或者豬都唔定
性上癮⋯⋯咁有無食飯上癮、痾屎上癮

滿足動物原始慾望,不能稱之為上癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞