[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (22) - Haseul歸隊及1/3出道4周年

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
証明之前影完相篇獨家新聞係真既
之前仲有班人話係Fakenews
帶咗口罩 睇髮型髮色有啲似Lip啡髮嗰陣
咁快爆晒出街嘅?
係咪要學下SJ前輩咁避下好啲
因為今日個Schedule係海外文化宣傳大使委任儀式 避唔到啦呢種Job
影合照個陣 jinsoul依然堅持要擺好個角度

戒唔到既習慣

btw Jinsoul依家隻色好似係甩完先咁

睇d新聞圖前面一個銀髮lip後面一個黑髮lip,心諗邊個打邊個
話說今晚又到新月
今次應該有嘢出啦掛

但今日個PO又打亂咗IG格仔

出多篇自拍啦
係01line間高中附近
如果早幾年搬,hyejoo可能唔會quit school
如果冇quit 咪同唔到Gowon組成quit school duo
btw Polaris個到其實算唔算隔涉
不過諗諗下依家Polaris得番堆演員 棟野幾層樓高 其實比1層BBC扮工都夠用 同埋叫Polaris share下staff用啦 又請唔到人
明洞坐地鐵過去10分鐘就到,不過係兩個站中間
兩站之間都幾唔方便望咗眼官網都改埋地址了
好好奇經理人公司要run一個12人team究竟一年或者一次CB要投資幾多錢落去
見隔離DC咁多舞台 數title track嗰時有時仲會懵懵地數漏兩三首 但係loona點數都唔會唔啱 因為得嗰四首 SNS就講嚟都嘥氣 竟然咁都hold到一定人氣真係拜個Concept有力拉住啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞