[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (22) - Haseul歸隊及1/3出道4周年

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Gowon cute cute
最尾個張Yves個領
啦啦啦啦啦啦 要三餐寶礦力啦
heejin死個語音好搞笑
個人物模型做到heejin chuu米八咁高
兩個講英文commands都好正 :Shut up
米八個人勁長 但個頭勁細 足球小將咁
btw 呢隻game好似係上次Hye去玩嗰款?想睇成員玩
其實寧願佢地接多啲清談job 聽多啲日常趣事 好過淨係做reaction擔當
起碼真係有啲新內容 而唔係嘻嘻哈哈氣氛好好 但講嚟講去都係嗰幾味 聽到我耳都起繭
唔使全隊上 每次派幾個咁 就算講啲芝麻綠豆嘅happening都好 唔想再飛住睇片
https://www.youtube.com/watch?v=eQVqRSEnxa8
覺得都各有好處既 我都鐘意睇talkshow 之前酒live Hyunwon Olympics訪問 308KPOP 分享多啲佢地既諗法 生活 煩惱等等
網綜應該會多啲機會既 但無奈電視綜藝請idol淨係想要reaction定位 例如蒙歌/觀察類
其實比較想佢地上多啲唔同類型綜藝 好似以前lip求生節目 Choerry釣魚 去多啲戶外節目體驗下唔錯

不過覺得最尷係之前堆外國電台訪問 頭一兩個都還好 之後啲內容千篇一律就放棄睇
https://youtu.be/iM6tRkHRL14
勁多宿舍鏡頭勁亂!奇怪既賣家
今日hyejoo終於搵返個嘈D嘅嘉賓啦
上次搵hyunjin calm到訓著
beautiful life~~
話想出新歌想上綜藝想拍reality
又完季
被騙
頭先仲係咁話想開concert 講換歌唱同Cover講咗幾年都未做

今日chuucandoit宿舍個衣帽間同上次二手衫鋪一模一樣
不過講真宿舍睇落都算唔錯

今日chuucandoit宿舍個衣帽間同上次二手衫鋪一模一樣
不過講真宿舍睇落都算唔錯

唔講仲以為佢地間衣帽間係樓上衫舖 佈到個陣好似實體店咁 間開晒啲路畀你揀衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞