有冇人上過香港數碼設計營銷學院學剪片 好唔好?

47 回覆
1 Like 0 Dislike
報左呢間UXUI,AI同PS。
UXUI係個MISS教,教得好好,好多經驗分享同TIP,而家可以用XD做到個prototype 出黎。
免費course佢地send哂啲網上recording同notes 比我,so far都okay。

AI個個就唔係好掂,個SIR極求其教得,feel到其他同學都唔係好2跟到,個個不斷問,感覺video recording 個個教得仲好。

PS未上,不過AI同PS Course 而家特價900幾2個,有2張cert,睇video 拎notes 都抵。
多謝巴打,小弟大學生想學學提升競爭力,就報佢了
UIUX
PS同AI幾多人一班架?有冇功課要做?
絲打你好
請問一下你移左民未 張cert有冇用?
因為上網search我見course completion嘅證書好似冇乜資料

Adobe證書嘅話,我見大多數好似都係考嗰個Adobe expert,要練成150小時
仲喺香港儲錢每個月出糧一半換外幣

過多年即刻掹插蘇走人港共政權唔會放過任何人

張證書起馬有adobe logo...算學到野希望搵返份文職都易D

個adobe考試就冇咩用...要溫幾百過鐘...而家做好作品////練好D英文好過
巴打最後報完覺得點,課程伏唔伏?
其實好基礎,我覺得唔值,無乜需要去上咁,如果你係自己興趣,我覺得上網睇片仲有用,除非你要張紙去應酬公司
見佢有個988蚊ps+ai好似幾抵,但驚佢間野伏。巴打之前係米都係報呢個ps同ai?
我係齋ps
我報過呢間野,淨係報Ai,要千幾蚊,不過上堂跟呢條老野學,真心佢教得好。而家$988兩個course真係好抵。

上網學都OK,不過有個阿Sir現場教下點禁,容易上手好多。

之前讀L左個CEF course,出席率唔夠,學校唔比claim錢,之後個CEF課程改左名取消左,問唔到政府claim錢!DLLM!
天行凝方D垃圾CEF課程,Claim唔番政府錢,DLLM!
嘔左$6900血汗錢!
想補堂/調堂有排等,查詢嘢有排都唔覆,臨時冇堂上,調班房調到都唔知邊度上又唔答人。好彩嘅至少跟到好老師學嘢,唔好彩就樣樣都運吉。
而家988 42粒鐘現場上...呢間野洗唔洗咁撚7平
屌閪之前單報Ai要千尻幾蚊屈尻佢地個老母送番個Photoshop現場比我
正宗學店嚟未俾錢之前呢就秒覆/凌晨都會覆 比完錢之後一係唔覆,一係催幾次/隔勁耐先覆
所有教平面設計都係學店啦...Welkin同Fevawork呃得仲勁

天行凝方呃鳩我6千幾蚊讀ps同ai...最後唔合格claim唔到CEF又無得補考

Welkin個平面設計CEF課程比政府取消左想追都追唔番

咁就無左6千幾蚊
哇 見Fevawork有free workshop都有興趣join

之前報過hkdmi course
啲免費course唔掂
個miss堂堂都話有事再改期
到咗果日又話臨時有事又無限改期
我讀HKDMI個陣就無改期...之後免費班都唔差....

我幾年前讀Fevawork free workshop....成個free workshop都傳銷式叫人報佢地CEF課程....嚇撚死人

之後最攪笑係讀完fevawork個"免費課程"之後...收到email話我爭佢地錢....即時呆撚左

讀CEF課程...去返HKU Space讀穩陣
唔係掛ching
又話免費?
咁最後係咪要俾錢
如果咁樣昆人錢好pk
爭啲報咗
有無ching報過香港數據管理學院既 python, Powerbi, excel課程? 個導師教得如何?
推,巴打最後有冇報到?
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞