有冇人上過香港數碼設計營銷學院學剪片 好唔好?

47 回覆
1 Like 0 Dislike
D導師點? NOTES得唔得?定是但為咗攞張Cert?
我學過ai整到張poster咁~教個位幾好人~好細心
完左有張Adobe cert
剪片我係HKU space學~miss好索
多謝巴打指點,想問多句
巴打大概幾時喺香港數碼設計營銷呢間學ai?
上網唔係好搵到間學校其他資料,驚啲啊Sir Miss全部老餅伏
原本係1月上~之後疫情改時間係2月底上
我本身唔識畫野...學完算識出張poster咁
性價比ok ge
樓主最後係邊到學 我有興趣 又係google完冇咩參考
https://www.hkdmi.com.hk/Premiere.php

香港數碼設計營銷學院 題個間
報咗ui/ux design lm
想問下有完成課程嘅巴打,成唔成功報到佢果個所謂嘅免費高階課程?

上完個course, 其實都叫不過不失叫做有d初步接觸咁,雖然個呀sir都叫有心機教但係想了解多d,就上佢個網報埋果3個佢話免費包左嘅高階課程,留完資料完全無下文,個中心好似收完錢就唔洗理你咁,又聯絡唔到間野,whatsapp 一係無反應,煩多佢兩野就是但copy段答唔到你問題嘅野俾你,打查詢電話又唔聽,
收完學費好似放逐你咁

最好笑係一開始仲未俾錢,想查詢下課程資料就非辦公時間留左whatsapp俾佢(諗住佢第二日先覆,無所謂), 點知係快到一收到message 同一分鐘打電話答哂問題,叫我入數.

點知俾完錢,一查詢個免費高階課程就無哂反應,我個感覺就係收左錢話知你死

如果有其他巴絲打睇到呢段野想報呢間,自己問清楚佢d資料,不良體驗
絲打你好,想問下你有無報到佢果3個所謂免費嘅高階課程?
我上Ai喺Jeff Sir~佢教得好好....
不過我由4月完堂,而家7月尾先安排第一個免費課程...
我都有追過///應該係順住排上免費堂唔知免費堂係唔係Jeff Sir教番
我上ps都係jeff,佢幾有心機提啲細位。
唔該哂你答我
就算要等,起碼知道佢真係有,唔係俾人呃左
性價比呢間最好呃張Adobe證書移民用

讀design仲有天行凝方呢間垃圾.....完全呃鳩人CEF六千幾蚊....我屌佢老母個老師Annie 懷疑係輕度弱智...教得垃圾...上堂一頁筆記都無上網睇youtube學仲好
https://formwelkin.com/ps-ai/
用CEF性價比一定係HKU Space...可以讀番張文憑
天行凝方welkin真係好呃錢!
天行凝方出哂名開CEF課程昆錢我都係中撚左伏先知

香港數碼設計營銷D老師教得好好多起馬而家得閒做張文宣都似樣D

雖然呢間野Whatsapp覆得好很慢...問左月底免費course都係Jeff Sir教佢教畫野一流

希望泥緊幾個免費course都係Jeff Sir教學多D野搵食易D
屌 岩岩上撚緊 報左個premiere pro ,本來頭4堂係叫一個wesley 既阿sir 教,好地地教得幾好,都好實用,之後突然轉撚左個垃圾黎教,完全係廢到無論 全堂3個堂差唔多自修咁濟 內容只係照字面解釋光間度 對比度 用左1個鐘時間去講 做撚左2 次10 分鐘叫我地自己試既練習!!最撚柒重要個d 教聲畫同步,加訪問型既未幕極速講完,各位同學時間關係自己返屋企試下,我屌佢老母
我之後有朋友係hkdmi讀剪片係個老野Domanic教...佢講話教得唔錯

呢間野網頁有擺Jeff同Domanic d相出黎,認住佢地,呢兩個教得最好

講起全城中伏一定係香港商業設計學院...我讀hkdmi之前就係讀過呢間
https://www.hkcdi.com.hk/

呢間野導師本身應該唔識設計...ai,ps都係半桶水...可能差過自己睇youtube我仲keep住佢地張收據, 收我幾千蚊

最好都係HKU Space索女miss同hkdmi Domanic, Jeff 蛇
黎緊想搵illustrator讀下
巴打有冇相關經驗hkdmi得唔得
上網睇冇乜資料講呢檔野咁
UI/UX都想知下有冇巴打有讀下
前排跟過黎位阿Sir學平設教得唔錯,算學識點用軟件。不過平設都係講sense睇多D仲好Dee
巴打最尾有冇報佢高級班?
免費野上左ipad晝野個個,其他未有時間上
樓主最後有冇報到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞