I/A PESC (2) 慈父如K爸 人人都愛他

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
尼馬巴lv300幾個陣已經勁過我lv400多多聲

留石啦巴打,我玩咁耐而家成隊都係用卷抽返黎,我諗住等佢出好活動先抽撚曬啲石佢,點知儲下儲下儲撚左咁多

唔敢抽
以前試過儲好耐波抽5連/10連但全炒
自始寧願打活動算

我試過儲落600波all in 15連 最後得隻36cost
反而我d好野 全部都係活動/環抽 抽出嚟

x2
但近幾個月d唔知係機率低左定我黑仔
一隻35以上都冇
其實我想問好耐點解k社係都唔出阿根廷國家隊

如果出阿根廷,又賺一筆,大能吧油王追美斯,上網好似睇人放曬出阿根廷卡,唔知真定假

岩岩睇日版,連克羅地亞都有nds
其實我想問好耐點解k社係都唔出阿根廷國家隊

如果出阿根廷,又賺一筆,大能吧油王追美斯,上網好似睇人放曬出阿根廷卡,唔知真定假

岩岩睇日版,連克羅地亞都有nds

冇左英撚嘛

留石啦巴打,我玩咁耐而家成隊都係用卷抽返黎,我諗住等佢出好活動先抽撚曬啲石佢,點知儲下儲下儲撚左咁多

唔敢抽
自始寧願打活動算

我試過儲落600波all in 15連 最後得隻36cost

x2
一隻35以上都冇

600波打活動好過抽機

一下50波夠你拎一堆活動獎品
好過一堆4星

唔敢抽
自始寧願打活動算

x2
一隻35以上都冇

600波打活動好過抽機

好過一堆4星

但好矛盾 你唔抽 又點會有新球員加成 無加成就根本追唔到排名拎獎品
而且打活動又要時間

唔敢抽
自始寧願打活動算

x2
一隻35以上都冇

600波打活動好過抽機

好過一堆4星

但好矛盾 你唔抽 又點會有新球員加成 無加成就根本追唔到排名拎獎品
而且打活動又要時間

我係靠打活動儲分換,夠額送之類嗰幾張卷抽,排名高極都係尾三
係咪都係得5星
未見過S腦....
係咪都係得5星

S+ 開26 cls
我想問知佢踢咩位置既a潛力或以上既腦用all黎訓練好定用返佢個位置黎訓練好?

sor for可能1999左少少
10c竟然出到25
我想問知佢踢咩位置既a潛力或以上既腦用all黎訓練好定用返佢個位置黎訓練好?

同問

A腦出勁野嘅機會都唔高 都係出4星多 打到個COST保底出4星或以上就好收手 之後放左佢拎商店分好過
如果出D 20-24cost靚技4星 而佢個技能又幫你升到好高 我會留黎第日打塔用
另外, 我見S以上先會40ALL

A腦出勁野嘅機會都唔高 都係出4星多 打到個COST保底出4星或以上就好收手 之後放左佢拎商店分好過
如果出D 20-24cost靚技4星 而佢個技能又幫你升到好高 我會留黎第日打塔用

如果你商店分有儲落 600分UP 基本上A腦都可以打5gp掉左佢算
唔該曬以上既巴打

如果你商店分有儲落 600分UP 基本上A腦都可以打5gp掉左佢算

商店有心中位置item
總之乜都要升
先谷cost去最高27
S先有價值試下
唔該曬以上既巴打

你媽巴
我見你足球小將個陣金光閃閃
唔該曬以上既巴打

你媽巴

咩足球小將陣?
人地ss腦出a技

我就得b 重要cls
唔該曬以上既巴打

你媽巴

咩足球小將陣?

我應該認錯咗一個同你同名既巴打
唔該曬以上既巴打

你媽巴

咩足球小將陣?
唔該曬以上既巴打

你媽巴

咩足球小將陣?

日版D分換咩好,當有1000分左右
唔該曬以上既巴打

你媽巴

咩足球小將陣?

好似幾正咁喎
NDS Croatia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞