I/A PESC (2) 慈父如K爸 人人都愛他

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
中左洛神,多謝大家

dllm玩左咁多日,日日都送張ndg比我,仆街k社

好多ball

儲返黎架,都冇活動好抽

屁馬add 我得唔得
Id 797366150
加左巴打
我想問下而家有冇巴打仲課呢隻垃圾game?

真04

真04

你見隻驚間中上番課金榜
就知大把人繼續課

真04

你見隻驚間中上番課金榜
就知大把人繼續課

我都想做k社,寫隻咁既game出黎都大把人課

真04

你見隻驚間中上番課金榜
就知大把人繼續課

我都想做k社,寫隻咁既game出黎都大把人課

都要買球衣版權的wwwwww

同冇左皇拜蛆 都少左人抽
加左巴打

好撚多s技
繼續中五星
繼續中五星

Same
加左巴打

好撚多s技

兩隻姐巴打,我見到你個陣都已經收左皮啦

其實日版真係易中好野好多,玩左兩個幾月已經好多都30c,我港版玩兩個幾月嗰陣個陣個有4星,箭頭都仲用緊隻ndg雲佩斯

其實日版真係易中好野好多,玩左兩個幾月已經好多都30c,我港版玩兩個幾月嗰陣個陣個有4星,箭頭都仲用緊隻ndg雲佩斯

港版唔係俾無課玩的

港版唔係俾無課玩的

你啱
2000已炒
2000已炒

1200已炒
29g +30c s1cls 環完變做23ndg+30s1cls
fbg有人1200coin 張cls中koke
生平第一次爆左100粒波去保每日300內

咁睇唔開呀

咁睇唔開呀

咁d24c有無中好野丫
登入券甩到馬體會開心左兩秒
咪又係thomas

300內唔洗過百波呀

今次咁少人打

300內唔洗過百波呀

今次咁少人打

我日日300內都係用左50粒左右

300內唔洗過百波呀

今次咁少人打

我日日300內都係用左50粒左右

總波數由活動第一日比唔差多過三十粒

應該2300總coin數
呀 琴日果排名中minpay cls

送果張都係廿幾

不過環左中新cls 36c 龍
532cc新陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞