一人一個ig神棍

437 回覆
580 Like 16 Dislike
一定係無加持
我都想知
真正嘅佛教就係要斷除貪嗔痴 邊有啲乜嘢戴咗可招財 增加人緣既野

希望想買既人醒目少少,要個人生好過啲就做多啲善事或者禪修 冇乜外力可以幫到你
佛經食齋咁難
啲 ig shop 唔標價但話有折
根本都係戇鳩昆柒頭錢
真係好憎個腦細成日覺得自己好好人又好黃咁 但佢叫啲客add佢wechat今舖真係要推到間shopaholic852神棍ig shop收皮
偽黃holic852又出嚟呃錢
總未折墮
唔R多啲嘢賣點住海之戀

蝦乾就係衰貪心俾痴線西追擊到宜家
無腦ding 都唔止係神棍喇嘛
有咖,靜左一排條女又黎過啫
好耐以前見痴線西狙擊佢
條撚樣ding又廢又垃圾 原來仲未收皮
果然妹豬最易呃
成撚日🥲

有🥲加持多啲人信?

我留意咗呢個page一排
講到自己一開始唔係揾哂咁多場咁喎
其實想搏乜呢?
d錢就好似真係自己吞哂,從來無圖
個條彩色繩賣$1000?
七仙羽真係冇料到咩
睇節目好似好撚勁咁
佛教定乜教我冇深究過
不過屋企人曾經有撞到污糟野經驗
頭暈嘔屙keep住發燒 睇醫生咩都check晒
最後有朋友介紹個唔知佢乜教既師父做下儀式
第二朝屋企人就好返
所以有呢啲野我信 七仙羽就唔知
證明樽野廢 用左都比人post上連登屌
人緣差到極喎
痴線搞咁多野都唔去做下善事好過
真正修佛嘅人講野係導人向善
希望身邊人多做好事去增加自身嘅福報

擺陣改善風水嗰啲要夾人
分分鐘八字用神忌神都未識幫人睇
都唔知點解仲咁多人睇呢個著到奇奇怪怪嘅女人
我都有幾條加持左十幾年ge底褲
喺我法力下d底褲仲起哂毛粒

連登結緣價有買趁手

點會冇呢個份 妄想症發作
舉隻手指係嘴邊sh jm9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞