一人一個ig神棍

437 回覆
580 Like 16 Dislike
但感覺Sue Chang仲8婆過佢
呢個成個神婆咁 之前有follow過
成日自稱花菇 一睇都知啲好評係假
個肥婆個樣仲要好閪
之前見dingding食過幾次大閘蟹跟左佢買黎食, 黎到d貨無佢ig story咁多膏同大隻
終於有人講佢ig成個宣傳易咁
Sue真係八婆款
知Sue同ding ding反面, 但唔知點解, 有冇人知?
真係唔好信mk ding 推介實有伏
on99見佢出過幾次story, 次次都好多膏先跟佢買, 以為真係用家推介
我做完果酸針完塊面紅左又痛左幾日之後開始係咁爆瘡,仲多過未做個時。佢仲話”你唔係諗住做一次就好翻曬呀嘛” 大佬,你搞到我爆曬瘡仲衰過以前,你仲想我繼續做?

同埋佢同佢d員工都好冇禮貌,一開始揀做平價濕鳩treatment就成日是但hea鳩我。一做個700蚊果酸就笑曬口咁,係咁扮nice同我傾計。個700蚊果酸就係搞到我爛面個隻酸
你有冇幫襯過?
我個friend好迷佢d野
痴線架喎
果d乜野魔法杯落情降咁
見條友好好搵咁
唔知d野係咪好貴
係好撚柒貴,以前年少無知,買過個乜鳩能量塔成500,依家應該仲貴佢啲嘢每樣都幾百蚊,仲要全部都係垃圾
Push
Sue單方面拍片講過,當時同Pamela丁丁友情三人行,但唔知點解慢慢疏遠佢,但幾多成真就唔知
無呀 幾年前仲細有諗過買同睇佢啲星座運程
而家睇返覺得好嘔心
真係咁有用不如改善下自己健康先(肥)
Btw你個fd幾多歲先至會迷呢啲野
應該係人地free比佢 佢幫人賣廣告
推到岀post狙擊mk虰
佢當年18呀…
佢都睇咗幾年啦
我心諗咁work又唔見個神婆中六合彩
真係on99
啱呀 講兩講都可以開鋪呃人
推到d.o.k.my同mk ding收皮
笑到仆街
我都有,朋友西藏手信 N年前
丁丁之前有條片講你問我答,跟住佢同Pam Pam 自己親口講覺得三個人一齊去旅行好唔方便,話搭飛機總有一個冇得一齊坐,酒店房又少三人房。

我反而覺得佢地兩個先係主動杯葛Sue
當年丁丁人氣仲係好黑人憎嘅時候係Sue Chang 主動同佢合作拍片,Sue 嗰陣雖然唔算出名但正常人唔會痴落一個臭朵嘅人到合作掛。我覺得Sue 當年係真心想同丁丁fd, 依家丁丁洗完底就踢走佢
唔係丁丁人氣高,然後sue同佢拍片,之後多咗人識sue咩,慢慢sue就行貴婦style我睇痴線西講咋
條女係咪迷信到傻撚咗信埋曬啲九唔搭八嘅野
咁要問下auntie 知唔知財神箭 / 幡

藏傳佛教,密宗個邊有招財嘅法

息,增,懷,威猛 四種事業中嘅增溢就係招財

不過肯撚定呀七師傅個啲就係亂撚咁up
「那媽屎嗲」係尼泊爾話,好似係 係「hello」咁解
個丁丁夠膽話大家都知佢係憑良心分享
事實明明係人都知佢全部接job就9分享話好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞