到底大埔人得罪左啲乜野?

461 回覆
2164 Like 55 Dislike
吐露港、白石角(科學園)係大埔
但中大已經係沙田
入面啲老屎忽硬係覺得潮流嘢/娛樂嘢=魔鬼嘅試探,會阻9住你讀書
利申:畢業生
自己區有戲院其實有咩咁重要?
我自己住港島 但d fd多數係九龍新界
我地都係出mk尖咀睇
同埋通常會食埋飯
去返呢d傳統娛樂區始終多野食d
想問耶蘇係呢兩年有冇幫助過香港人
真係吊那星 有冇娛樂 商場又少
好耐冇聽過馬料水呢個名
有唔少大埔友興出旺角唱K/食飯/行街
我都係,d人喺城隊轉車,一落車就狗衝去73X
吓 大埔好多豪宅喎
而家仲起埋天鑽
好多明星都住大埔 以前住都撞過唔少
張繼聰 / 陳豪夫婦 張柏芝同2個仔 同陳小春個支那仔
個人覺得係住得幾舒服 同幾有人情味
所以我喺回覆#94咪話囉
祈禱用喺啲令人受苦既野就會應驗

祈禱令大埔冇戲院冇卡拉OK=得咗
祈禱天滅_ _ = 侵侵落台, 拜登一直關注香港
康樂園啲人唔當大埔墟係大埔架喎

識一個住康樂園既話自己住大埔, 我問佢有冇食過大埔啲豆腐花
佢話自己好少"落去", 姐係一個所謂大埔人係唔去大埔墟架
咁點解佢要阻我睇戲
我係咪得罪左耶蘇
大埔多體育館
荃灣都未出聲
睇下個個鋪位嘅鋪租 呢兩年加成點先講啦
成個一田 大翻生 不停加租 轉大商戶入嚟 你唔講
因為電影同卡拉OK都係魔鬼既誘惑
冇曬呢啲野加密柏雨個個讀到拎諾貝爾獎架

你係得罪咗神, 出世就有罪, 要信耶穌先可以免罪.
你將「大埔」換做新界任何地方都適用
佢吹到咁嚴重 唔講以為戲院係酒吧/機鋪
搬囉屌你老母
落去定落墟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞